Ya tamam da ben everest süper bir marka demedim ki hiç elbette en zayıf markalardan biri ama konuyu açan kişi mevcut sisteminde 250 w power kullanıyorsa demek ki sistemi 180-190 w anca harcıyor istediği model ekran kartı 60-70 w güç çekiyor ortalama yani sistemi baya eski bu sisteme tutup ta 750 w takacak hali yok ya boş yere. Biraz daha üst bir kart takarsa diye kendi kullanıp test ettiğim en ufak problem yaşamadığım yorumlarda da övülen xımatek'in 500 w olanını önerdim yani insanlar kendi sistemlerini düşünerek tavsiye veriyor bi yerde ben yardım isteyen kişinin sistemini göz önüne alarak tavsiye verdim mevcut sisteminde 250w kullanıyorsa bu power çok eski bir şey belli ki çıkarsa çıkarsa 180 w çıkarır en fazla 60-70 w gtx 750 çektiği zaman max. 250 w harcayacak sistem ve 300 w havada karada yetecek ben sadece yardım isteyen kişinin sistemini analiz ederek tavsiyede bulundum.
Ha düzgünce diyebilirlerdi ki yine 300 w olabilir ama everest'i tercih etmesin ama yok ne ortada analiz var ne düşünce var hemen daya 500 w güç kaynağını. Biri gelmiş yok forumda yeniymiş im öğrenmem lazımmış biri gelmiş arkadaşım dediğim için edebimi takınacak mışım nasıl arkadaşım dermişim sanki anasına sövdük yani demek istediğim insanların amacı burada bilgi paylaşmak değil birbirleriyle yarışa girmek olmuş her şeyin en iyisini ben bilirim tarzında haksızsam haksızsın deyin.