GTX 750 ve 250 W PSU Yeterliliği

Ne saçmalıyorsunuz pardon da? Tanımadığınız birine neden arkadaşım diye hitap ediyorsunuz? Önerdiğiniz PSU 145 TL benim önerdiğim 171 TL. Boş konuşmaya gerek yok. Everest mi ileriye dönük?
Burada en doğru seçimi yaptırmaya çalışıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Forumda yenisin burada bazı markalar haklı gerekçelerle önerilmiyor. Ürünü kendin kullanman ayrı bir şey, önermek ayrı bir şey dediğim gibi yenisin ve yorum yapmadan önce siteyi iyice gez, önerileri iyice gözden geçir. Bu sayede ne idüğü belirsiz markaları bir daha almazsın. Burada amaç en ucuzu toplamak değil, en uzun ömürlü ve isminin hakkını veren markaları bütçe doğrultusunda önermektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne saçmalıyorsunuz pardon da? Tanımadığınız birine neden arkadaşım diye hitap ediyorsunuz? Önerdiğiniz PSU 145 TL benim önerdiğim 171 TL. Boş konuşmaya gerek yok. Everest mi ileriye dönük?

İleriye dönük önerdiğim marka bizzat kullanıp test ettiğim xımatek bunu yazımda açıkça belirttim, arkadaşım dememi de yazımda gayet açıkça belirttim anlama ve algılamada problem mi yaşıyorsun?
Artık her ne yazarsan yaz geri dönüp cevap vermiyeceğim ergenler gibi boş yere ve sayfanın amacı dışında tartışacak halim yok burada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilip bilmeden konuşmanın alemi yok. +80 Bronze sertifikalı bir ürün değil önerdiğiniz. Şu videoyu izleyin.

@Murat5038 @Adion rapor ettim. Bu hakaretlere edebimden cevap vermiyorum.

Zeki Bey kusura bakmayın ama arkadaş haklı. Everest gerçekten problemli bir markadır. Kendim de maalesef kullanıyorum. Önerdiğiniz PSU emin olun 250W bile zor veriyodur. Fakat arkadaş niye bu kadar sinirlendi anlamadım.

Son düzenleme:
Zeki Bey kusura bakmayın ama arkadaş haklı. Everest gerçekten problemli bir markadır. Kendim de maalesef kullanıyorum. Önerdiğiniz PSU emin olun 250W bile zor veriyodur. Fakat arkadaş niye bu kadar sinirlendi anlamadım.

Ya tamam da ben everest süper bir marka demedim ki hiç elbette en zayıf markalardan biri ama konuyu açan kişi mevcut sisteminde 250 w power kullanıyorsa demek ki sistemi 180-190 w anca harcıyor istediği model ekran kartı 60-70 w güç çekiyor ortalama yani sistemi baya eski bu sisteme tutup ta 750 w takacak hali yok ya boş yere. Biraz daha üst bir kart takarsa diye kendi kullanıp test ettiğim en ufak problem yaşamadığım yorumlarda da övülen xımatek'in 500 w olanını önerdim yani insanlar kendi sistemlerini düşünerek tavsiye veriyor bi yerde ben yardım isteyen kişinin sistemini göz önüne alarak tavsiye verdim mevcut sisteminde 250w kullanıyorsa bu power çok eski bir şey belli ki çıkarsa çıkarsa 180 w çıkarır en fazla 60-70 w gtx 750 çektiği zaman max. 250 w harcayacak sistem ve 300 w havada karada yetecek ben sadece yardım isteyen kişinin sistemini analiz ederek tavsiyede bulundum.
Ha düzgünce diyebilirlerdi ki yine 300 w olabilir ama everest'i tercih etmesin ama yok ne ortada analiz var ne düşünce var hemen daya 500 w güç kaynağını. Biri gelmiş yok forumda yeniymiş im öğrenmem lazımmış biri gelmiş arkadaşım dediğim için edebimi takınacak mışım nasıl arkadaşım dermişim sanki anasına sövdük yani demek istediğim insanların amacı burada bilgi paylaşmak değil birbirleriyle yarışa girmek olmuş her şeyin en iyisini ben bilirim tarzında haksızsam haksızsın deyin.

Haklısın evet.

Beyler sistemim eski değil. İşlemci Intel Core i5 3470 @ 3.20GHz
  • RAM : 8,00GB Tek-Kanal DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24)
    • Ekran Kartı : 2048 MBNVIDIA GeForce GT 630 (NVIDIA) var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…