GTX 750 vs GTX 650 Ti

Barış Y.

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Bu iki karttan hangisi daha performanslı? İkisinden birini alacağım. Hangisi son çıkan oyunları medium-high oynatır? Bana göre GTX 750 daha iyi gibi geliyor. Hangisini almalıyım? Ona göre haftaya alacağım.

Maalesef üstüne para koyamam. Aralarında büyük bir fark var mı? Gerçek 250W PSU'da sorun çıkarır mı?

GTX 750 al çünkü yeni Maxwell teknolojisini destekliyor ve DirectX12'den daha fazla yararlanacak. Oyun performansı açısında şu anda GTX 650Ti biraz daha iyi olabilir fakat DirectX12 çıkınca GTX 750 , GTX 650Ti'yı geçebilir. Hatta Geforce Tweak programıyla biraz hızını yükselt GTX 650Ti'dan daha iyi sonuç elde edebilirsin. Yalnız 2GB'lık versiyonunu al, 1GB'lığını alırsan bazı oyunlarda kaplamaları daha az açarsın. O yüzden daha iyi grafik kalitesinde oynamak istiyorsan 2GB'lık olanın seç aşağıdaki gibi.

GTX750 GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Elimden geldiğince Ti almaya çalışırım ama şu an için alamam. Haftaya alacağım için üstüne para koyamam. R7 260x alacaktım fakat vazgeçtim. Çünkü PSU konusunda sıkıntı çıkarıyor. GTX 750 250W PSU da bile çalışıyor. R7 260x en az 350W PSU istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…