3 375274 Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 4.515 Makaleler 4 Çözümler 6 19 Haziran 2021 #51 viIoex dedi: Anladım teşekkürler. GTX 750 almaya çalışacağım olmazsa da RX 550. Genişletmek için tıkla... Rehber: Hangi RX 550 modeli alınmalı? şu konuya sizde bakın. İyi bilgiler var.
viIoex dedi: Anladım teşekkürler. GTX 750 almaya çalışacağım olmazsa da RX 550. Genişletmek için tıkla... Rehber: Hangi RX 550 modeli alınmalı? şu konuya sizde bakın. İyi bilgiler var.
viIoex Picopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #52 FyzeNN dedi: Önemli değil. İşlemciniz neydi bu arada? Darboğaz yapmasını istemezsiniz o.c yapınca. Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 1600 AF. Darboğaz yapmaz bence. 375274 dedi: Rehber: Hangi RX 550 modeli alınmalı? şu konuya sizde bakın. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum.
FyzeNN dedi: Önemli değil. İşlemciniz neydi bu arada? Darboğaz yapmasını istemezsiniz o.c yapınca. Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 1600 AF. Darboğaz yapmaz bence. 375274 dedi: Rehber: Hangi RX 550 modeli alınmalı? şu konuya sizde bakın. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum.
FyzeNN Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 278 Çözümler 7 19 Haziran 2021 #53 viIoex dedi: Ryzen 5 1600 AF. Darboğaz yapmaz bence. Genişletmek için tıkla... İyimiş hocam. Bir sorun olmaz. Hayırlı olsun şimdiden
viIoex dedi: Ryzen 5 1600 AF. Darboğaz yapmaz bence. Genişletmek için tıkla... İyimiş hocam. Bir sorun olmaz. Hayırlı olsun şimdiden
viIoex Picopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #54 FyzeNN dedi: İyimiş hocam. Bir sorun olmaz. Hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederimm.
FyzeNN dedi: İyimiş hocam. Bir sorun olmaz. Hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederimm.
FyzeNN Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 278 Çözümler 7 19 Haziran 2021 #55 Hocam eğer verdiğim bilgi sizi tatmin ettiyse kartlar hakkında bilgi verdiğim bir mesajımı çözüm olarak raporlarsanız sevinirim.
Hocam eğer verdiğim bilgi sizi tatmin ettiyse kartlar hakkında bilgi verdiğim bir mesajımı çözüm olarak raporlarsanız sevinirim.
viIoex Picopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #56 FyzeNN dedi: Hocam eğer verdiğim bilgi sizi tatmin ettiyse kartlar hakkında bilgi verdiğim bir mesajımı çözüm olarak raporlarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yalnız öneri ve tavsiye konularında yasak çözüm olarak raporlamamız.
FyzeNN dedi: Hocam eğer verdiğim bilgi sizi tatmin ettiyse kartlar hakkında bilgi verdiğim bir mesajımı çözüm olarak raporlarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yalnız öneri ve tavsiye konularında yasak çözüm olarak raporlamamız.
FyzeNN Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 278 Çözümler 7 20 Haziran 2021 #57 viIoex dedi: Yalnız öneri ve tavsiye konularında yasak çözüm olarak raporlamamız. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum hocam sağolun.
viIoex dedi: Yalnız öneri ve tavsiye konularında yasak çözüm olarak raporlamamız. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum hocam sağolun.
Deniz Kk Femtopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 41 Yer Battalgazi/Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2021 #58 Son baktığımda 1050 Ti vardı 1030 TL ydi kaldırılmış ürün direk konuyu görür görmez aklıma o gelmişti.
Son baktığımda 1050 Ti vardı 1030 TL ydi kaldırılmış ürün direk konuyu görür görmez aklıma o gelmişti.
viIoex Picopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #59 Deniz Kk dedi: Son baktığımda 1050 Ti vardı 1030 TL ydi kaldırılmış ürün direk konuyu görür görmez aklıma o gelmişti. Genişletmek için tıkla... Evet evet ben de bir sitede öyle ucuz fiyatlara satılan ekran kartı görmüştüm ne kadar doğru bilemiyorum. Sorun şu ekran kartı 0.
Deniz Kk dedi: Son baktığımda 1050 Ti vardı 1030 TL ydi kaldırılmış ürün direk konuyu görür görmez aklıma o gelmişti. Genişletmek için tıkla... Evet evet ben de bir sitede öyle ucuz fiyatlara satılan ekran kartı görmüştüm ne kadar doğru bilemiyorum. Sorun şu ekran kartı 0.
FyzeNN Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 278 Çözümler 7 20 Haziran 2021 #60 viIoex dedi: Evet evet ben de bir sitede öyle ucuz fiyatlara satılan ekran kartı görmüştüm ne kadar doğru bilemiyorum. Sorun şu ekran kartı 0. Genişletmek için tıkla... Hocam bahsettiğiniz siteyi biliyorurm. Girince ya sipariş iptal edilebilir (stok yüzünden) ya da stokta yok yazıyor.
viIoex dedi: Evet evet ben de bir sitede öyle ucuz fiyatlara satılan ekran kartı görmüştüm ne kadar doğru bilemiyorum. Sorun şu ekran kartı 0. Genişletmek için tıkla... Hocam bahsettiğiniz siteyi biliyorurm. Girince ya sipariş iptal edilebilir (stok yüzünden) ya da stokta yok yazıyor.