GTX 750Ti İçin 120 TL Güç Kaynağı Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorunun ne olduğunu çözemedim güç kaynağı alsam iade söz konusu olmaz aynı sorun devam ederse.

Doğru başka bir Arkadaşının sisteminde dene istersen ekran Kartı? Belki sorun Ekran kartındadır.

Arkadaşlar galiba sorun anakartta ekran kartım SATA slotlarına baskı yapıyordu. Anakart kasaya deyince kendini kapattı sistem tahminen yeni anakart alıcam şimdi gidip emin gibiyim.

Yanlış bilgilendirme
Kısa devre problemi yaşamış olabilirsin, sistemini komple kasanın içerisinden sökerek uzay montaj ile denemeni tavsiye ederim ve de bios sıfırlamanı ve bu şekilde buzzer yardımı ile gelen hata kodlarına bakarak sorunun giderebilirsin. Power yeni nesil oldugu için kendini kısa devrede güç korumasına cekiyor yani akım vermiyor kasa ile temas eden bir parça var dediğim gibi basıma geldi daha once uzay montaj ile denedim düzeldi, sonra kasaya yeniden monte ettim ve arasındaki baglantılara dikkat ederek monte et ama o ekran kartı 400w power ile calısmaz power 400W yazabilir fakat maximum 330 da calısır yani bu da senin için yetersiz. 2. el güzel bir 700W power ile sorununu çözersin. @Barış Özel

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun çözülmüştür. Asus H61M-PRO anakart aldım ve sıfırdan temiz bir montaj yaptım gerekli bakımlarda tamam sistemi sorunsuz kullanıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…