GTX 750Ti için 300W PSU yeterli mi?

vadeeer

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 300 watt bir PSU kullanıyorum. GTX 750Ti modellerine baktığımda az güç tüketiyorlardı fakat bu kartta 150 watt yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
150W güç tüketiyor yazılmamış, 150W'a kadar 1 adet 6-pin güç kablosu yeterlidir denmek istenmiş.
Bu arada PSU'yu değiştirmenizi öneririm.

Kaliteli bir 300W PSU'ya sahipsen yeterli olur. GTX 750Tİ anakart'dan çektiği güç bile yetiyor aslında fakat Asus bu sürümde OC için bir adet 6 pin bağlantı koymus. Yinede bağlantıyı yapmazsan ekran kartı çalışmıyor. Ekran kartını yeni satın alacaksan GT 1030 alman artan parayla'da PSU'yu yenilemen daha uygun olur ikisinin performansı aynı.

Gtx750Ti kullanmıştım 300w psu yeterli oluyor. kalitesinin önemi yok ama yüksek akım koruması gibi niteliklere sahip psuları tercih et zaten çoğu öyle oluyor.

Yeterli olabilir. Bende aynı kartı kullanıyorum ama bende ki psu 600w ne olur ne olmaz diye fazla almıştım. Zaten istesem dünyadaki en iyi sistemlerden birini alabilirim ama hiç ilgimi çekmemeye başladı oyunlardan filan soğuma geldi 5 yıl yaşadığım aşırı asosyallik ve evden çıkmama durumu sanırım sıktı artık ama memnunum amacıma ulaşana kadar devam. :p

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı