GTX 750Ti sistem Dying Light 2 oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Hocam 25-35FPS çamur görüntü ile oynamak isterseniz ancak öyle oynayabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba arkadaşlar, 750Ti sistem ile oynanır mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
720P düşük ayarlarda 30 FPS oynayabilirsin.

İmkansız (oynasan da oyunluktan çıkar). 1050Ti falan olsa olurdu. O sisteme GTX 1060 3GB falan takarsanız daha uzun süre götürür.

Hocam sizi bir kaç konuda daha görüyorum bu şekilde bilgi sahibi olmadan kesin yorumlar yapmayın, oynanabilir seviyede çalışır oyun.

Güzel kardeşim adamın kullandığı işlemci i5 12.nesil RAM MHz 3200 iki katından fazladır bence arkadaşın raminden sence aynı FPS'i alır mı? Hayal kurmayın lütfen.
Güzel kardeşim adamın kullandığı işlemci i5 12.nesil RAM MHz 3200 iki katından fazladır bence arkadaşın raminden sence aynı FPS'i alır mı? Hayal kurmayın lütfen.

Ve ayrıyeten başka konu da söyleyin bekliyorum.

Sana Windows 7 UEFI atacağım kurucuksın olur mu bilgi sahibi olmadan boş boş yorum atma.

En azından oynanabilir seviyede alır. Hayır deyip geçmekle olmaz o işler.

Ayrıca: BIOS'ta USB Boot çalışmıyor
Emredersiniz efendim, başka bir isteğiniz var mıydı? 8/10 kurulu bir sistemde W7 UEFI göremezsin, bunu nereden öğrendiysen kendine sakla. Saygısızlıkta yapma.

En azından oynanabilir seviyede alır. Hayır deyip geçmekle olmaz o işler.

Ayrıca: BIOS'ta USB Boot çalışmıyor

Nerede oynanır arkadaş yüklesin oynasın o zaman anca test videosu atıyorsunuz adamlar i5 12.nesil sistemle test ediyorlar siz i3 i5 3-4. Nesil işlemcilerle aynı FPS'i bekliyorsunuz anca siziin gibiler akıllı biliyor bir şeyler DC adresini ver sana Windows 7 UEFI atacağım Allah aşkına kur sistemine UEFI destekliyse ya boş boş konuşuyosun bilmeden.

Saygısızlığı sen yapıyorsun bilmeden konuşuyorsun bilgi sahibi olmadan eleştiri yapma kimseye.

720p açabilirsin tahminimce. Fps ve görüntü nasıl olur görmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…