GTX 750Tİ Sistem Oyunlarda Takılma Sorunu

coolfather35

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Tekrardan merhaba arkadaşlar. Bu forumda açtığım benzer konulardan biri, çünkü henüz hataları çözebilmiş değilim. Daha hatanın ne olduğunu bile anlamadım. Neyse konuya dönelim. Bir önceki konuda GTA V takılma sorunu şeklinde bir konu açmıştım ve sadece GTA5 in kastığını söyledim, fakat dün Battlefield 1'e girdiğimde onda da anlık takılmalar olduğunu farkettim. Oyun kasmıyor fakat anlık, 1 saniyelik takılmalar oluyor. Oyuna ilk girdiğimde böyle bir sorun olmuyor, zaman geçtikçe başlıyor. Isınmadan olabilir evet ama bilgisayarı ilk açtığımda BIOS'ta işlemci 49 derece gösteriyor. Başlangıçta 49 derece biraz saçma geldi bana. Bilgisayarı açtıktan 6-7 saat sonra da BIOS'ta değerin 65'ten başladığını görüyorum. Hatta bazen 80'e çıkıyor. Bu değerler doğruysa sıkıntı var demektir. Yani sorunu çözmek için ekran kartını güncelledim, neredeyse her şeyi yaptım ama çözülmedi. Bilgili arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Eğer ısınmadansa termal macun mu alayım ? Ne yapabilirim söylerseniz sevinirim.

• İşletim Sistemi: Windows 8.1 64bit
  • Ekran kartı: Asus Nvidia GTX750Tİ 2GB 128Bit
  • İşlemci: İntel i5 4460 1150soket
  • RAM: GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600ML CL9 RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı