GTX 750Ti sistemde RDR 2 oynamak için yükseltme tavsiyesi

Reis bana şeyi söyliyebilirimsin benim kafam çok karışdı i5 3470 Kaç FPS verir GTX 750 Ti ile i7 3730 GTX 750 Ti ile kaç FPS verir.

Fazla bir fark olmaz i5 3470 ile 35 FPS aliyorsan i7 3770 ile 40FPS falan alirsin zaten i5 3470'in ustunde yukseltmen ise yaramayacaktir cunku ondan sonra durum islemcilik degil ekran kartina kalıyor ekran kartini yukseltmen gerekiyor.

Reis bana şeyi söyliyebilirimsin benim kafam çok karışdı i5 3470 Kaç FPS verir GTX 750 Ti ile i7 3730 GTX 750 Ti ile kaç FPS verir.

YouTube'a yazabilirsin.

Fazla bir fark olmaz i5 3470 ile 35 FPS aliyorsan i7 3770 ile 40FPS falan alirsin zaten i5 3470'in ustunde yukseltmen ise yaramayacaktir cunku ondan sonra durum islemcilik degil ekran kartina kalıyor ekran kartini yukseltmen gerekiyor.
hmm anladım ama ben rdr 2 çok oynamak istiyom ama karton gibi de olmassın diyom çok az detaylı 35 fps güzel olur ama ben bu ekran kartını almıcaktım bana dedikiler artık tüm oyunlar işlemciye bağlı dediler o yüzden gtx 750 ti aldım

Bende onu kastetmiştim zaten gereksiz pahalı.

Hocam internetiniz kac Mbps eğer ki hizli ise NVIDIA GeForce NOW ile oynayin.

NVIDIA GeForce NOW aylık para çok değil mi o

Ücretsiz surumde taktikleri var 1 saat kadar sira bekleyerek oynayabilirsiniz VPN ile konumunuzu yurt dışına cekerseniz yurt dışında fazla kullanan yok o yuzden 60 kisi falan oluyor sirada hemen bitiyor oda internetiniz 50 Mbps falan ise oynayin.

reis 24Mbps

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…