GTX 750Ti ve E7600 darboğaz yapar mı?

Makaleler
2
Öncelikle merhabalar.
Eski sistemimde Foxconn g41mx 2.0 anakart ve E7600 CPU mevcut. Anakartım 800 Mhz DDR2 ve maksimum 8 GB RAM destekliyor. Aliexpress üzerinden GTX 750 Ti Ve 8 GB DDR2 RAM almayı planlıyorum. Bu sistem darboğaz yaşar mı? Şimdiden teşekkürler. Yaşarsa bile hangi işlemciyi tercih edebilirim? Buna da yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Anakart hakkında pek bir bilgiye ulaşamadım hocam. Q9400 işlemci bahsettiğim anakarta uyar mı acaba?

Hocam alacağınız Xenon işlemcinin modlu olmasına dikkat edin. İşlemci üzerine bir sticker takıp 775 pin anakarta uyumlu hale getiriyorlar. Genelde bu şekilde satıyorlar.

BIOS güncellemesi yapıyorsun sadece ROM ile oynanmış oluyor, bir fark yok. Xeon E5450 alacaksanız bir RX 460 falan iyi gider yanına.
Bütün bileşenleri temin ettikten sonra yeni bir konu açacağım. Daha detaylı şekilde öğrenmek için. Yardımlarınız için teşekkürler hocam.
Hocam alacağınız Xenon işlemcinin modlu olmasına dikkat edin. İşlemci üzerine bir sticker takıp 775 pin anakarta uyumlu hale getiriyorlar. Genelde bu şekilde satıyorlar.
Peki kaç Watt bir PSU önerirsiniz hocam?

400W iyi bir PSU yeterli olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…