Techn9ne Hectopat Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2015 #1 Herkese merhaba, bugün GTA 4 oynarken bir şey dikkatimi çekti, işlemci kullanımı ekran kartı kullanımından fazla bunun nedeni nedir ? Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Monitör 19'' Samsung syncmaster vga 1440x900 32 bit.
Herkese merhaba, bugün GTA 4 oynarken bir şey dikkatimi çekti, işlemci kullanımı ekran kartı kullanımından fazla bunun nedeni nedir ? Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Monitör 19'' Samsung syncmaster vga 1440x900 32 bit.
I i_am_minigun Ziyaretçi 29 Ağustos 2015 #11 Sana tavsiyem sen bunun yerine Gta 5 oyna böyle konsol portu oyunlarla uğraşma derim. Artı 0 Eksi
AlpcnDlk Hectopat Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 72 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2015 #12 Yazılımını güncellemek rahatlatacaktır. Artı 0 Eksi
KS KS Techn9ne Hectopat Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2015 #13 Şuan cs:go 'da aynı sonuçları aldım.Işlemci daha fazla kullaniyor yazilimi deneyeceğim.Internetim yok o yuzden simdi guncelleyemiyorum. Artı 0 Eksi
Şuan cs:go 'da aynı sonuçları aldım.Işlemci daha fazla kullaniyor yazilimi deneyeceğim.Internetim yok o yuzden simdi guncelleyemiyorum.
I i_am_minigun Ziyaretçi 29 Ağustos 2015 #14 Techn9ne dedi: Şuan cs:go 'da aynı sonuçları aldım.Işlemci daha fazla kullaniyor yazilimi deneyeceğim.Internetim yok o yuzden simdi guncelleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum internetin olduğu an hemen yükle boyutu 100 MB civarı ama önemli. Artı 0 Eksi
Techn9ne dedi: Şuan cs:go 'da aynı sonuçları aldım.Işlemci daha fazla kullaniyor yazilimi deneyeceğim.Internetim yok o yuzden simdi guncelleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum internetin olduğu an hemen yükle boyutu 100 MB civarı ama önemli.
KS KS Techn9ne Hectopat Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2015 #15 Silinen üye dedi: Dostum internetin olduğu an hemen yükle boyutu 100 MB civarı ama önemli. Genişletmek için tıkla... Yardımın için sağol inşallah yazılımsal bir sorundur. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Dostum internetin olduğu an hemen yükle boyutu 100 MB civarı ama önemli. Genişletmek için tıkla... Yardımın için sağol inşallah yazılımsal bir sorundur.
I i_am_minigun Ziyaretçi 29 Ağustos 2015 #16 Ne demek dostum ne de olsa burası Technopat. Artı 0 Eksi