GTX 750Ti ve Ryzen 5 1600 darboğaz yapar mı?

mirccc2

Kilopat
Ben yeni sistem topladım. Ryzen 5 1600 ve GTX 1060 almayı düşünüyordum fakat 1060 fiyatları 1700-1800 TL'ye dayandığı için ya erteleyeceğim ya da Asus GTX 1060 Dual alabilirim. Onun fiyatı 1590 TL. Bu kartı alırsam performans olarak EVGA ya da MSI Gaming X modeline göre düşük kalır mı? Asıl sorum ise şu anki ekran kartım GTX 750Ti, Ryzen 5 1600 ile darboğaz olur mu? Eğer Asus Dual almayın derseniz GTX1060 fiyatları düşene kadar darboğaz sorunu yaşar mıyım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1060'tan daha düşük olan GTX 750 Ti neden darboğaz yapsın, piyasadaki her ekran kartını kullanabilirsin.

GTX 1060'tan daha düşük olan GTX 750 Ti neden darboğaz yapsın, piyasadaki her ekran kartını kullanabilirsin.

Darboğaz bu gibi durumlarda olmuyorsa onu bilmiyorum hocam. O işlemci ile o ekran kartını kullanabilir miyim diye sormaya çalışmıştım, teşekkürler. Hocam peki Asus Dual alsam, MSI ya da EVGA'ya göre performans olarak daha düşük mü olur? Hem bütçem hem de siyah-beyaz temalı sistem kurmak istediğim için onu almayı düşünüyorum.

Sıcaklık değerleri biraz daha yüksek olur, aradaki fark 1-2 FPS olur. Bunun dışında sorun yaşayacağını sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…