Egehan Orçun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 2.139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2016 #11 Silinen üye dedi: @Silinen üye tutan yok kartınızı satıp yenileyebilirsiniz, iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Satmak için uğraşmaya, daha fazla para harcamaya değecek kadar fark var mı sizce ? Ne kadar saçma bir yorumda bulunduğunuzun umarım kendinizde farkındasınızdır. İyi sosyaller
Silinen üye dedi: @Silinen üye tutan yok kartınızı satıp yenileyebilirsiniz, iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Satmak için uğraşmaya, daha fazla para harcamaya değecek kadar fark var mı sizce ? Ne kadar saçma bir yorumda bulunduğunuzun umarım kendinizde farkındasınızdır. İyi sosyaller
klink Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 1.745 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2016 #12 @Silinen üye hangi model kartın var? Garantisi varmı? 1 yıl garantili Asus R7 265 var elimde.
Van Helsing Hectopat Katılım 15 Aralık 2014 Mesajlar 507 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ocak 2016 #13 Hadi bakalım @Silinen üye arkadaşımız, sana R7 265 çıktı. Sözünün eri ol düşünmeden takas et
Egehan Orçun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 2.139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2016 #14 Van Helsing dedi: Hadi bakalım @Silinen üye arkadaşımız, sana R7 265 çıktı. Sözünün eri ol düşünmeden takas et Genişletmek için tıkla... R9 380 ayarında bir kart almayı düşünüyorum. Takas etmek yanlış bir tabir oldu diyelim. Tekrar alacak olsam 265 alırdım diyelim. O kadar performans farkı için takas işleriyle uğraşamam.
Van Helsing dedi: Hadi bakalım @Silinen üye arkadaşımız, sana R7 265 çıktı. Sözünün eri ol düşünmeden takas et Genişletmek için tıkla... R9 380 ayarında bir kart almayı düşünüyorum. Takas etmek yanlış bir tabir oldu diyelim. Tekrar alacak olsam 265 alırdım diyelim. O kadar performans farkı için takas işleriyle uğraşamam.
O Onurcemm Hectopat Katılım 11 Ocak 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2016 #15 Yorumlarınız icin teşekkür ederim arkadaşlar 750 ti aldım Satan arkadas da iyi olabileceğini söyledi saolun
Yorumlarınız icin teşekkür ederim arkadaşlar 750 ti aldım Satan arkadas da iyi olabileceğini söyledi saolun