GTX 750Ti'lı Sisteme 400W Yeter Mi?

Güç kaynağı yeter gibime geliyor. Gtx750ti çok fazla güç tüketen bir kart değil zaten.

Hocam sizde galiba GTX 750Ti kullanıyorsunuz kaç watt yetiyor ve karttan memnun musunuz?

Evet kart güzel. Ben düşük çözünürlükte, 1280x1024'te oyunları oynadığım için çoğu oyunu en üst ayarlarda açıp oynuyorum. Senin sistem eski sanırım sen de düşük çözünürlükte oynuyorsundur. Yani kart iyi, alırsan pişman olmazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kart 1080p'de oyun oynatmak için üretilmiştir. Teknoseyir'de güzel bir inceleme yapmışlar. 4k'da ve 1080p'de oyun testleri var.

O kart 1080p'de oyun oynatmak için üretilmiştir. Teknoseyir'de güzel bir inceleme yapmışlar. 4k'da ve 1080p'de oyun testleri var.
1080p de oyun oynamak için üretilmiş derken tam anlayamadım iyi mi kötü mü yani açıklar mısnız?

ohan99, kart iyi. Boşverin kafanızı karıştırmayın. Psunuz eski olduğundan 8 pinlik güç çıkışı olmayabilir. MSI modelini tercih etmelisiniz.
Vatan sunucusu şu an çöktü sanırım.
Link:
Kod:
http://www.vatanbilgisayar.com/gtx750ti-twin-frozr-gaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html

Casper güç kaynaklarından korkun arkadaşlar. 400W gözükür, 200-250W verir vallahi billahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…