hacimantvv Kilopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 608 Çözümler 2 7 Ocak 2020 #1 GTX 750 ekran kartım için PSU alacağım. 350W düşünüyorum. Sizce yeterli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2020
Çözüm Motionless IN White 7 Ocak 2020 hacimantvv dedi: Bütçe fark etmez. Genişletmek için tıkla... Sharkoon SHP650 V2 alabilirsin.
BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2020 #2 Yeterli. Artı 0 Eksi
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.695 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 7 Ocak 2020 #3 Yeterli. Ancak marka ve modelini belirtmen daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 7 Ocak 2020 #4 hacimantvv dedi: GTX 750 ekran kartım için PSU alacağım. 350W düşünüyorum. Sizce yeterli mi? Genişletmek için tıkla... İleriye dönük olsun diye 500W almanızı öneririm. Çok fiyat farkı yok zaten. Artı 0 Eksi
hacimantvv dedi: GTX 750 ekran kartım için PSU alacağım. 350W düşünüyorum. Sizce yeterli mi? Genişletmek için tıkla... İleriye dönük olsun diye 500W almanızı öneririm. Çok fiyat farkı yok zaten.
KS KS hacimantvv Kilopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 608 Çözümler 2 7 Ocak 2020 #5 Motionless IN White dedi: Yeterli. Ancak marka ve modelini belirtmen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Markasına henüz karar veremedim. Siz hangi markayı önerirsiniz? Artı 0 Eksi
Motionless IN White dedi: Yeterli. Ancak marka ve modelini belirtmen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Markasına henüz karar veremedim. Siz hangi markayı önerirsiniz?
U uaksaray68 Centipat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 8 7 Ocak 2020 #6 HABAR dedi: Ayrı bir konu açsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Açtım ama cevap veren yok Artı 0 Eksi
BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2020 #7 High Power 80Plus Bronze 350W SFX Yapılı Aktif PFC Güç Fiyatı High Power 80Plus Bronze 350W SFX Yapılı Aktif PFC Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com hacimantvv dedi: Markasına henüz karar veremedim. Siz hangi markayı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
High Power 80Plus Bronze 350W SFX Yapılı Aktif PFC Güç Fiyatı High Power 80Plus Bronze 350W SFX Yapılı Aktif PFC Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com hacimantvv dedi: Markasına henüz karar veremedim. Siz hangi markayı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla...
U uaksaray68 Centipat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 8 7 Ocak 2020 #8 Alperen Maçka dedi: Sorunuzun cevabını Donanım Haber'de almışsınız zaten. Eğer elinizde var ise yeterlidir bizim bahsettiğimiz ileriye dönük olma işi satın alırkendir. Genişletmek için tıkla... Sürekli farklı şeyler söylüyorlar öğrenciyim elimizdekinden de olmamak için net bilgi arıyordum teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Alperen Maçka dedi: Sorunuzun cevabını Donanım Haber'de almışsınız zaten. Eğer elinizde var ise yeterlidir bizim bahsettiğimiz ileriye dönük olma işi satın alırkendir. Genişletmek için tıkla... Sürekli farklı şeyler söylüyorlar öğrenciyim elimizdekinden de olmamak için net bilgi arıyordum teşekkür ederim
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.695 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 7 Ocak 2020 #9 hacimantvv dedi: Markasına henüz karar veremedim. Siz hangi markayı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir? Artı 0 Eksi
hacimantvv dedi: Markasına henüz karar veremedim. Siz hangi markayı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir?
KS KS hacimantvv Kilopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 608 Çözümler 2 7 Ocak 2020 #10 Motionless IN White dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçe fark etmez. Artı 0 Eksi