GTX 750'ye Anakart Ve İşlemci Önerisi

7790 alacaksa güç kaynağını da ona göre almalı.

Progamer

300W Güç kaynağı HD 7790'a yetmez. Ayrıca Vatan'da 190TL hiç olmadı HD7790. Piyasayı her gün takip ediyorum. HD 7790 hiçbir zaman 260 liradan aşağı olmadı senin 190TL dediğin kart HD 7770'di oda 30 tane stokla veriliyordu.

1. Arkadaşın güç kaynağından en başta bahsetmiş olması gerekirdi, eğer pin girişi karta uyumsuzsa zaten parçaları toplarken ortaya çıkacaktır o konuda bir şey diyemem. Ama 300w o karta yeter.
  2. HD7790 190TL fiyatı gördü kampanya da, dolar kuru oynayınca fiyatlar arttı. Şimdi baktım iyice uçmuş fiyatı Vatan da. Stok meselesi bu, dolar düşükken adam stoklamıştır kartı. İşte bu yüzden piyasayı araştırın. HD 7790 dışında bir kartta düşünülebilir.
  3. Benim gözümde Gtx 750 fiyatını asla hak etmeyecek kadar düşük performans veriyor. Tabi karar alacak olan kişinin, kimseye şunu al diye zorlayacak halimiz yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
350TL ile daha ne kadar iyi olabilirdi ki senin gözünde bir kart?

Ya hem yanlış bilgilendiriyorsun insanları yok güç kaynağı yetmezmiş yok adamın daha ucuz alternatifi yokmuş bilmem ne. Hem de tavsiye verip gideceğin yerde benimle polemiğe giriyorsun. Ben aynı başlığa 100 kez bakmak zorunda mıyım?! Evet benim gözümde 350TL güzel para ve GTX 750 de karşılığını vermiyor. Bu da benim görüşüm bitmiştir, nokta!

Git kime istersen sor. Kimin yanlış bilgi verdiği belli. 300W Güç kaynağı HD7790'a yeter diyen sensin.

7790'na reel 300W verebilen bir power yetecektir. Ama arkadaşın kullandığı powerin 220W falan verme olasılığı çok yüksek. Ayrıca GTX750 ile 7790 arasında performans olarak devasa bir fark yok. Yeni nesil olmasından dolayı GTX750 tercih edilmelidir diyorum ve sizleri test sonuçlarıyla baş başa bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…