melgoth Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 1.417 Daha fazla Sistem Özellikleri Galax RTX 4070 12GB Ryzen 5 7600 XPG Caster 16x2 DDR5 RAM Gigabyte B650M DS3H Deepcool Cg560 Kasa Deepcool PK650D 650W 80+ PSU Kioxia Exceria G2 1TB M.2 NVMe SSD Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2014 #11 Silinen üye dedi: Aralarında 2-3 derece sıcaklık farkından başka bir değişiklik yok. Ayrıca Gigabyte markasının Windforce modeli de harikadır. Muhteşem soğutma ve performans. Bakmak istersen, fiyat burada. TeknobiyotikGigabyte nVIDIA GTX760 Windforce 3X 2GB DDR5 256Bit Pci Ekspres Ekran Kartı (GV-N760OC-2GD)728.54TL [TBODY] [/TBODY] Genişletmek için tıkla... GTX 760 a 3 fan fazla bence.
Silinen üye dedi: Aralarında 2-3 derece sıcaklık farkından başka bir değişiklik yok. Ayrıca Gigabyte markasının Windforce modeli de harikadır. Muhteşem soğutma ve performans. Bakmak istersen, fiyat burada. TeknobiyotikGigabyte nVIDIA GTX760 Windforce 3X 2GB DDR5 256Bit Pci Ekspres Ekran Kartı (GV-N760OC-2GD)728.54TL [TBODY] [/TBODY] Genişletmek için tıkla... GTX 760 a 3 fan fazla bence.
X xtreme Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 602 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2014 #13 Silinen üye dedi: ASUS kullanıcı memnuniyetidir ve ASUS candır. Genişletmek için tıkla... Fan boy.
P pusat57 Ziyaretçi 20 Mayıs 2014 #14 xtreme dedi: Fan boy. Genişletmek için tıkla... Sen hiç ASUS'u kötüleyen duydun mu?
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 20 Mayıs 2014 #15 3 fan diye Gigabyte'i cope mi atalim ayiptir soylemesi? Sessiz ve muhtesem sogutuyor, daha ne. 3 fan olmasi mi kafani karistirdi? @melgoth
3 fan diye Gigabyte'i cope mi atalim ayiptir soylemesi? Sessiz ve muhtesem sogutuyor, daha ne. 3 fan olmasi mi kafani karistirdi? @melgoth
X xtreme Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 602 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2014 #16 Silinen üye dedi: Sen hiç ASUS'u kötüleyen duydun mu? Genişletmek için tıkla... Sen hiç at gözlüğünü çıkarıp farklı markalar ne üretiyor, neler yapıyor araştırdın mı?
Silinen üye dedi: Sen hiç ASUS'u kötüleyen duydun mu? Genişletmek için tıkla... Sen hiç at gözlüğünü çıkarıp farklı markalar ne üretiyor, neler yapıyor araştırdın mı?
P pusat57 Ziyaretçi 20 Mayıs 2014 #17 xtreme dedi: Sen hiç at gözlüğünü çıkarıp farklı markalar ne üretiyor, neler yapıyor araştırdın mı? Genişletmek için tıkla... At gözlüğü mü? O nasıl bir kelime ya? Neyse başka markalardan ASUS geri kalıcak bir firma değil. Nvidia GPU ve ASUS kullanır keyfime bakarım.
xtreme dedi: Sen hiç at gözlüğünü çıkarıp farklı markalar ne üretiyor, neler yapıyor araştırdın mı? Genişletmek için tıkla... At gözlüğü mü? O nasıl bir kelime ya? Neyse başka markalardan ASUS geri kalıcak bir firma değil. Nvidia GPU ve ASUS kullanır keyfime bakarım.
murat can Hectopat Katılım 24 Şubat 2013 Mesajlar 367 20 Mayıs 2014 #18 xtreme dedi: Sen hiç at gözlüğünü çıkarıp farklı markalar ne üretiyor, neler yapıyor araştırdın mı? Genişletmek için tıkla... Nedir bu fanboy olayı herkes kendi görüşünü ortaya atıyor biraz da olsa saygı duyun siz beğenmezsiniz başka biri beğenebilir.
xtreme dedi: Sen hiç at gözlüğünü çıkarıp farklı markalar ne üretiyor, neler yapıyor araştırdın mı? Genişletmek için tıkla... Nedir bu fanboy olayı herkes kendi görüşünü ortaya atıyor biraz da olsa saygı duyun siz beğenmezsiniz başka biri beğenebilir.
P pusat57 Ziyaretçi 20 Mayıs 2014 #19 Ayrıca ASUS beğenilmeyecek bir firma değil. Bu güne kadar en iyi işleri ASUS'ta gördüm. Asus'tan sonra MSİ alabilirim.
Ayrıca ASUS beğenilmeyecek bir firma değil. Bu güne kadar en iyi işleri ASUS'ta gördüm. Asus'tan sonra MSİ alabilirim.
X xtreme Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 602 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2014 #20 Silinen üye dedi: At gözlüğü mü? O nasıl bir kelime ya? Neyse başka markalardan ASUS geri kalıcak bir firma değil. Nvidia GPU ve ASUS kullanır keyfime bakarım. Genişletmek için tıkla... "At gözlüğü" lafını ilk defa duydun galiba. Merak etme argo değil. murat can dedi: Nedir bu fanboy olayı herkes kendi görüşünü ortaya atıyor biraz da olsa saygı duyun siz beğenmezsiniz başka biri beğenebilir. Genişletmek için tıkla... Ben sadece araştırmak lazım diyorum. Mesela GTX 760 serisinde Gigabyte ve MSI Asus'u geçmiş durumda.
Silinen üye dedi: At gözlüğü mü? O nasıl bir kelime ya? Neyse başka markalardan ASUS geri kalıcak bir firma değil. Nvidia GPU ve ASUS kullanır keyfime bakarım. Genişletmek için tıkla... "At gözlüğü" lafını ilk defa duydun galiba. Merak etme argo değil. murat can dedi: Nedir bu fanboy olayı herkes kendi görüşünü ortaya atıyor biraz da olsa saygı duyun siz beğenmezsiniz başka biri beğenebilir. Genişletmek için tıkla... Ben sadece araştırmak lazım diyorum. Mesela GTX 760 serisinde Gigabyte ve MSI Asus'u geçmiş durumda.