GTX 760 aygıt yöneticisinde kod 43 hatası

slenderblue

Hectopat
Arkadaşlar, ekran kartım GTX 760. güncelleme yapamıyorum. Driver indiriyorum, kuruyor gibi oluyor ama hala sarı ünlem var aygıt yöneticisinde ve kod 43 diye saçma bir hata veriyor. Neden kaynaklı olabilir, ne olmuş olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum. Kartın fanları dönüyor ışığı da yanıyor ama bilgisayarda kuramıyorum kartı bir türlü.

yav ekran kartı çalışıyor ama sarı ünlem var valla değişik

Ek.

Donanım kimliğini atabilir misiniz hocambirde yeniden başlattnızmı hiç.

Ek.

Donanım kimliğini atabilir misiniz hocambirde yeniden başlattnızmı hiç.

Yeniden baslattim denedim yok bana misin demiyor calisiyor ama bilgisayarda ve aygit yoneticisinde sari unlemli gozukuyor son suruculerini indirip kuruyorum oda fayda etmiyor kurulmuyor hatta.

Yeniden baslattim denedim yok bana misin demiyor calisiyor ama bilgisayarda ve aygit yoneticisinde sari unlemli gozukuyor son suruculerini indirip kuruyorum oda fayda etmiyor kurulmuyor hatta.

Herhangi bir sorunu var mı hocam? Kasıyor mu bilgisayar? Çalışıyor mu?

Bilgisayar çalışıyor bir sıkıntısı yok sadece ekran kartını tanıtamıyorum bilgisayara driverini kuruyormuş gibi yapıyor kurmuyor ekran yeşil yeşil piksel oluyor kurdugu zaman driveri kaldırmam gerekiyor.

Kart arızalı sürücü kuramazsın. Kurarsan ya siyah ekranda kalır görüntü gelmez ya da çizgi vs çıkar. Sürücü kurunca kart çalışmaya başlıyor çünkü aktif ediyor kartı kartta da arıza olunca böyle davranıyor. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…