GTX 760 model ekran kartım vardı. Her şey normalken ekranda karıncalanmalar oldu, bilgisayarı yeniden başlatınca bir daha açılmadı. Otomatik onarım, bilgisayarınız başlatılamadı gibi hatalarla karşılaştım, bazen de tam başlayacak gibiyken monitörde sinyal yok hatası aldım ve ekran siyahlaştı. Format attırdım daha sonra taktığımda eski sürüm kurulu olduğu için şöyle bir görüntü aldım:
Yeni sürümü kurunca eskisi gibi hiç açılmamaya başladı. Denetim masasından silip tekrar taktım, ardından eski sürümü kurdum fakat yine aynı.
Ek fotoğraflar:
Bir kaç kişiye sordum tamiri yok, ümit yok gibi cevaplar aldım. Ne öneriyorsunuz?
Ilginc, benim de GTX 760 gecen hafta sali gunu son nefesini verdi. 2 tane vardi SLI yapiyordum, bir tanesini cikardim sorun duzeldi ama digerinin de bir gozu topraga bakiyor.
5 Haziranda bir güncelleme gelmiş. Sıkıntı onunla ilgili olabilir mi? Ayrıca konuyu düzenleyen moda teşekkürler fakat sıkıntı bozuk görüntü değil. Ekran kartının komple çalışmaması. Fanlar falan dönüyor bu arada onda sıkıntı yok