GTX 760 bozuk görüntü sorunu

ensarcan

Hectopat
GTX 760 model ekran kartım vardı. Her şey normalken ekranda karıncalanmalar oldu, bilgisayarı yeniden başlatınca bir daha açılmadı. Otomatik onarım, bilgisayarınız başlatılamadı gibi hatalarla karşılaştım, bazen de tam başlayacak gibiyken monitörde sinyal yok hatası aldım ve ekran siyahlaştı. Format attırdım daha sonra taktığımda eski sürüm kurulu olduğu için şöyle bir görüntü aldım:

indir.png

Yeni sürümü kurunca eskisi gibi hiç açılmamaya başladı. Denetim masasından silip tekrar taktım, ardından eski sürümü kurdum fakat yine aynı.
Ek fotoğraflar:

indir (2).png 22.png 1.png

Bir kaç kişiye sordum tamiri yok, ümit yok gibi cevaplar aldım. Ne öneriyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
5 Haziranda bir güncelleme gelmiş. Sıkıntı onunla ilgili olabilir mi? Ayrıca konuyu düzenleyen moda teşekkürler fakat sıkıntı bozuk görüntü değil. Ekran kartının komple çalışmaması. Fanlar falan dönüyor bu arada onda sıkıntı yok

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı