GTX 760 CS:GO Düşük performans

Energize

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Eskiden cs:go'da en yüksek ayarlarda 200+ alırdım, fakat şuan en düşük ayarlarda bile 200 göremiyorum. Çözünürlük hep sabit 1080p idi. Virüs yok bilgisayarda, sebebini anlayamadığım şekilde low & ultra ayarlarda tamamen aynı fps'yi alıyorum ve 200 üzerisini göremiyorum. Sunucu ile ilgili bir sıkıntı falan yok, botlarda, normal maçlarda hep aynı. İşlemci i5 4460, Ekran kartı gtx 760.

İşletim sisteminiz ?

Windows 10 ise Windows 10 driverını yüklediniz mi ?

Vsync açık olabilir kapatın. Cs Go açıkken görev yöneticisinden belleği yiyen programlar varsa kapatın. Aslında FPS önemli değil önemli olan oyunu akıcı bir şekilde oynayabilmeniz. 30 FPS alıyorsanız ama oyunu akıcı bir şekilde oynayabiliyorsanız FPS yi dert etmeyin.

Eskiden cs:go'da en yüksek ayarlarda 200+ alırdım, fakat şuan en düşük ayarlarda bile 200 göremiyorum. Çözünürlük hep sabit 1080p idi. Virüs yok bilgisayarda, sebebini anlayamadığım şekilde low & ultra ayarlarda tamamen aynı fps'yi alıyorum ve 200 üzerisini göremiyorum. Sunucu ile ilgili bir sıkıntı falan yok, botlarda, normal maçlarda hep aynı. İşlemci i5 4460, Ekran kartı gtx 760.
Technopat'ın bir ekran kartı incelemesinde de aynı şey olmuştu. Ultra ayarlarda 250+ görürken düşük ayarlarda 150-200 arasıydı:D
Oyun hatası da olabilir, bence takma kafana.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı