GTX 760 CS:GO Düşük performans

Oyun hatası değil hocam.Vsync kapalı. win 8.

Az önce yazdığım gibi FPS i dert etmeyin önemli olan oyunu akıcı ve kasmadan oynayabilmeniz.

Bir oyun testinde görmüştüm güçlü ekran kartına rağmen oyun motoru bozuk olduğu için 30-40 FPS lerde alıyordu . Güncellemelerde oyun motorunda bozukluk oluşmuş olabilir . Sorun oyun motorundaysa eğer ilerideki güncellemelerle düzelebilir.

Eğer ki oyun CS:GO ise bozukluk olduğunu düşünmüyorum. Bizzat aynı karta aynı oyunu 240-250 FPS'de oynuyorum. Ayrıca sıcaklık değerleri ne durumda?
Maximum 60 küsür gördüm ama 45-57 arasında değişken.

Dostum ben akıcı oynayabileyim diye dua ediyorum, senin dert ettiğine bak. Adam 200 Fps alıyor üzülüyor. Tabii performanstan ödün veriyor fakat sadece bu CS:GO'da mı oluyor?

Dostum ben akıcı oynayabileyim diye dua ediyorum, senin dert ettiğine bak. Adam 200 Fps alıyor üzülüyor. Tabii performanstan ödün veriyor fakat sadece bu CS:GO'da mı oluyor?
Evet.

Büyük ihtimalle bir bug ama oyun içinde konsola "fps_max 201" dene.

Hocam biliyorum, max FPS 300 zaten. Benim istediğim performans değil, kartta yada oyunumda bir sıkıntımı var, derdim o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…