GTX 760 düşük performans

Oz04

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, GTX760 ve FX6300 işlemcim var, bugün Most Wanted 2012 ve Euro Truck Simulator 2 yi kurdum.

Oyunların 2' sini de 1280x1024 çözünürlükte oynadım , fakat Euro Tuck Simulator 2 de 55-60-78 arası değerler aldım, tabi beni hiç memnun etmedi, millet Full HD çözünürlükte oynuyor ve bu fps' lerden daha yüksek değerler alıyor.

Most Wanted' ta da kasıyor , özellikle şehir binalarını uzaktan veya yakından bakınca falan kasıyor , 25 fps ye düşüyor :(

Sistem 32 bit, ve anakartım biraz eski, ekran kartını da PCI 2.0 girişine bağladım sorunlar bu yüzden olabilir mi?

Güç kaynağım 600W.

32 Bit Windows
Eski anakart ve pci 2.0

Evet bunlar dediğin sorunları oluşturabilecek etkenler. Öncelikle 64 Bit sistem kurmaya çalış. 32 Bit defteri çoktan kapandı. Diğer sistem özelliklerini de yaz bir çözüm arayalım senin için.

Öncelikli olarak 64 bit windows kur ve güncel sürücüleri yükle. Bir de öyle dene. Ancak anakartın maalesef GTX760 ve FX6300 için biraz eski :(

Anakartı değiştireceğim yarın o zaman, M5A97 R.20 alacağım , İnşallah işe yarar.
64 Bit de kuracağım.
Öncelikle Windows 8.1'e geçip tüm sürücüleri güncelleyin. Ayrıca FPS değerleri normal çünkü işlemciniz yüksek ihtimalle darboğaz oluşturuyor.
FX X6 6300' mü darboğaz yapıyor ? Ne alaka ?

Ram 4GB fakat 32Bit olduğundan dolayı 3.5 gb kullanılabilir.
Anakart m5a78l-m lx3 (Anakart' tan olduğunu düşünüyorum)
İşlemci Fx 6300
Hdd 1TB Seagate 7200rpm

Anakartı değiştireceğim yarın o zaman, M5A97 R.20 alacağım , İnşallah işe yarar.
64 Bit de kuracağım.

FX X6 6300' mü darboğaz yapıyor ? Ne alaka ?

İşlemci darboğaz yapmıyor. Anakart'ın yüzünden darboğaz oluyor. :) M5A97 R2.0 işini fazlasıyla görecektir. İşlemleri tamamlayınca yaz tekrar görelim değişiklikleri.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı