GTX 760 ETS 2 Kasma Sorunu

chkjz

Kilopat
Daha fazla  
İyi forumlar arkadaşlar ETS 2'yi düne kadar hiçbir sıkıntısı olmadan oynuyordum. Fakat bu sabah açtığımda anlamsız bir kasma ile karşı karşıya geldim. Daha önce 35-50 FPS arası oynadığım oyun bugun 20 FPS'yi geçmedi. Ekran kartını güncelledim ve de oyunu steamden tekrardan indirip kurdum fakat sorun hala aynı. BF4, COD AW gibi oyunları hiç sıkıntısız bir şekilde hala oynamaktayım. Lütfen yardımlarınızı eksik etmeyiniz. PC özelliklerini aşağıda belirttim.

AMD FX 8320
GTX 760
8 GB 2133 MHz RAM
120 GB Corsair SSD

Kusura bakmayın cezalıydım yazamadım. Ekran kartını güncellemeden önce oldu bu sorun fakat hala devam etmekte büyük ihtimal oyunun optimasyon ayarlarıyla ilgili bir sorun. VSync kapali başka arkadaşların önerisi varsa lütfen üşenmeden yazsın teşekkür ederim.

Diğer oyunları BF4 , COD AW gibi oyunları sıkıntısız şekilde aynı fps de oynuyorum. American Truck Simulator oyununu aldım kurdum ondada aynı sorun mevcut. Ne yaptıysam çözemiyorum kafayı yiyeceğim.

Sorun sürücü optimizasyonu olabilir çünkü hem ATS hem de ETS 2 aynı yapımcının (SCS Software) oyunları ve sen de ikisinde de sorun yaşıyorsun. Elbet bu durumun farkına varmışlardır da bir güncellemeyle çözerler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı