GTX 760 fan Speed değeri 69 sorun yaratır mı?

Vay anam vay vay defaulta getirdim. Alta doğru gittim Gpu Monitor den bi baktim herşey sınırda GPU Usage %99 diğer herşey sınırda bügün yaptıklarım coğu oyunun torrentini yükledim ama birtanesinde crack icinde launch.exe vardi çaliştirdim sorry bilmem ne bişey diyor bundan olabilir mi?

Bence hemen format atın sağlam olsun. Şaka bir yana taratmak gerekiyor bilgisayarı belki zararlı bir yazılım vardır.

GPU Usage boşta %99 ise ısınması gayet normal ama sanırım BotNet ağına yakalandınız ve sizin makineden BitCoin Mining olarak yararlanıyorlar. Bence temiz bir format atın.

- - - Güncellendi - - -

Bu arada oyunları asla ve aslaya C:'ye kurmayın. D:'ye bir yere kurun ki her formattan sonra uğraşmayınız.

Bence hemen format atın sağlam olsun. Şaka bir yana taratmak gerekiyor bilgisayarı belki zararlı bir yazılım vardır.
Taratacak zaman yok 40 saniyeede 70 dereceye geliyor

- - - Güncellendi - - -

Syper bende eaet var o viruse nasıl yakalandım babamla kavga ettik ben o bilgisayaa o kadar para verdim nasıl bozuluyo diyor

Eset demek istedin değil mi ? Eğer Eset ise ve birde orada burada bulunan lisans keyleri ile ise MSE bile daha iyi koruma sağlar. O yüzden Format şart. Ya da sadece güvenli modda aç. Ağ bağlantısı falan bağlı olmasın.

Zahmet olcak ama syper bana botneti açıklar mısın ?

- - - Güncellendi - - -

Lütfen windows 8 linklerini atar mısınız ?

İnternet kablosu takili iken 110'a dogru gidiyor. İnternet kablosu yokken 60 derecenin ustune cikmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…