GTX 760 görüntü sürücü yanıt vermeyi kesti sorunu

Steve McQueen

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,
Bilgisayarımda 1 - 2 aydır devam eden ve son zamanlarda iyice artan birkaç sorun var :

- Nvidia görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti sorunu. (Ekran bazen sürekli açılıp kapanıyor ve art arda bu uyarı çıkıyor.)
- Bilgisayarın aniden donup görüntünün gitmesi ve monitörün kendini bekleme moduna alması sorunu.
- Bilgisayarı açtığımda görüntüde oluşan bozulmalar ve dalgalanma sorunu. (Ekranın sadece üst tarafında, belirli bir alanda.)

NOT : Birkaç defa 1 uzun 3 kısa bip sesi uyarısı aldım.

Ekran kartı marka / model : MSI GTX760 Twin Frozr Gaming OC 2 GB 256 Bit

Bu sorunlara ve uyarı sesine bakılırsa sorunun ekran kartından kaynaklandığını düşünüyorum. Sizce sorun nedir? Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Yazılımsal bir sıkıntıdan dolayı olabilir. Benim GTX560 SE ekran kartımdada aynı sorun oldu, temiz kurulum ve güncel sürücüler ile çözdüm.

Bu adımları Windows 10 kullandığınızı düşünerek yazıyorum. Eğer Windows 10 kullanmıyorsanız öncelikle bilgisayara temiz kurulum yaparak Windows 10 kurun. Daha sonrasında aşağıdaki adımları uygulayın.

Başlat → Ayarlar → Sistem → Güç ve uyku → İlgili ayarlar başlığı altında Ek güç seçeneklerine girin.

Buradan bilgisayarınızı "Yüksek Performans" moduna alın. Sorun çözülecektir (y).

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı