GTX 760 Hala güçlü mü?

Ben Lol guils wars 2 bide fortnite oynarim bu oyunlarda performansi iyi olurmu ( 1080 p düşük ayarlarda )
İdare eder, güçlü de değil. Beklenti ve hangi yılın oyunlarını oynadığınıza göre deneyiminiz değişir.
Lol(2009) guils wars 2(2012) fortnite(?) Bunlari yuksek cozunurluk dusuk ayarlarda oynayabilirsem yeterli benim icin

Ben Lol guils wars 2 bide fortnite oynarim bu oyunlarda performansi iyi olurmu ( 1080 p düşük ayarlarda )

Lol(2009) guils wars 2(2012) fortnite(?) Bunlari yuksek cozunurluk dusuk ayarlarda oynayabilirsem yeterli benim icin
Guild wars2 ve fortnite gibi oyunlarda yüksek RAM ve işlemci gücü ister. İşlemcine güveniyorsan al.

Guild wars2 ve fortnite gibi oyunlarda yüksek RAM ve işlemci gücü ister. İşlemcine güveniyorsan al.
Islemci I5 3470 Ram 8 Gb 1600 Mhz bence iki oyunuda oynatabilir seviyede monitorum zaten 60 hz 60 fps deneyimi benim icin yeterli olcaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…