Shilded Hectopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2019 #11 YıldırayDgn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu referans olarak alıp siz karar verin. Yanın da kullanılan işlemci önemli 8600k var bu video da. Genişletmek için tıkla... Ben Lol guils wars 2 bide fortnite oynarim bu oyunlarda performansi iyi olurmu ( 1080 p düşük ayarlarda ) Taptic dedi: İdare eder, güçlü de değil. Beklenti ve hangi yılın oyunlarını oynadığınıza göre deneyiminiz değişir. Genişletmek için tıkla... Lol(2009) guils wars 2(2012) fortnite(?) Bunlari yuksek cozunurluk dusuk ayarlarda oynayabilirsem yeterli benim icin
YıldırayDgn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu referans olarak alıp siz karar verin. Yanın da kullanılan işlemci önemli 8600k var bu video da. Genişletmek için tıkla... Ben Lol guils wars 2 bide fortnite oynarim bu oyunlarda performansi iyi olurmu ( 1080 p düşük ayarlarda ) Taptic dedi: İdare eder, güçlü de değil. Beklenti ve hangi yılın oyunlarını oynadığınıza göre deneyiminiz değişir. Genişletmek için tıkla... Lol(2009) guils wars 2(2012) fortnite(?) Bunlari yuksek cozunurluk dusuk ayarlarda oynayabilirsem yeterli benim icin
G GlorfindeI Ziyaretçi 6 Ağustos 2019 #12 Shilded dedi: Ben Lol guils wars 2 bide fortnite oynarim bu oyunlarda performansi iyi olurmu ( 1080 p düşük ayarlarda ) Lol(2009) guils wars 2(2012) fortnite(?) Bunlari yuksek cozunurluk dusuk ayarlarda oynayabilirsem yeterli benim icin Genişletmek için tıkla... Guild wars2 ve fortnite gibi oyunlarda yüksek RAM ve işlemci gücü ister. İşlemcine güveniyorsan al.
Shilded dedi: Ben Lol guils wars 2 bide fortnite oynarim bu oyunlarda performansi iyi olurmu ( 1080 p düşük ayarlarda ) Lol(2009) guils wars 2(2012) fortnite(?) Bunlari yuksek cozunurluk dusuk ayarlarda oynayabilirsem yeterli benim icin Genişletmek için tıkla... Guild wars2 ve fortnite gibi oyunlarda yüksek RAM ve işlemci gücü ister. İşlemcine güveniyorsan al.
Shilded Hectopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2019 #13 Silinen üye dedi: Guild wars2 ve fortnite gibi oyunlarda yüksek RAM ve işlemci gücü ister. İşlemcine güveniyorsan al. Genişletmek için tıkla... Islemci I5 3470 Ram 8 Gb 1600 Mhz bence iki oyunuda oynatabilir seviyede monitorum zaten 60 hz 60 fps deneyimi benim icin yeterli olcaktir
Silinen üye dedi: Guild wars2 ve fortnite gibi oyunlarda yüksek RAM ve işlemci gücü ister. İşlemcine güveniyorsan al. Genişletmek için tıkla... Islemci I5 3470 Ram 8 Gb 1600 Mhz bence iki oyunuda oynatabilir seviyede monitorum zaten 60 hz 60 fps deneyimi benim icin yeterli olcaktir
G GlorfindeI Ziyaretçi 6 Ağustos 2019 #14 Shilded dedi: Islemci I5 3470 Ram 8 Gb 1600 Mhz bence iki oyunuda oynatabilir seviyede monitorum zaten 60 hz 60 fps deneyimi benim icin yeterli olcaktir Genişletmek için tıkla... Yani doğru ayarlarla 60FPS görebilirsin ne kadara alacaksın bu kartı ?
Shilded dedi: Islemci I5 3470 Ram 8 Gb 1600 Mhz bence iki oyunuda oynatabilir seviyede monitorum zaten 60 hz 60 fps deneyimi benim icin yeterli olcaktir Genişletmek için tıkla... Yani doğru ayarlarla 60FPS görebilirsin ne kadara alacaksın bu kartı ?
Shilded Hectopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2019 #15 Silinen üye dedi: Yani doğru ayarlarla 60FPS görebilirsin ne kadara alacaksın bu kartı ? Genişletmek için tıkla... 600-900 arasi degisiyor oc versiyonunu almayi dusunuyorun
Silinen üye dedi: Yani doğru ayarlarla 60FPS görebilirsin ne kadara alacaksın bu kartı ? Genişletmek için tıkla... 600-900 arasi degisiyor oc versiyonunu almayi dusunuyorun
G GlorfindeI Ziyaretçi 6 Ağustos 2019 #16 Shilded dedi: 600-900 arasi degisiyor oc versiyonunu almayi dusunuyorun Genişletmek için tıkla... İyisine 700den fazla verme. 701 bile olsa alma. 900 lira limitin varsa GTX1050ti al ikinci el. RX570 alma ama sorunlu kart.
Shilded dedi: 600-900 arasi degisiyor oc versiyonunu almayi dusunuyorun Genişletmek için tıkla... İyisine 700den fazla verme. 701 bile olsa alma. 900 lira limitin varsa GTX1050ti al ikinci el. RX570 alma ama sorunlu kart.