Üslubun gerçekten saygılı Bu arada işlemciyi i5 4460 yap kalan parayla GTX 960 al Ram Kingston Hyperx CL9 1600 Mhz'lik RAM'lerden al. Böylece sistemin çok daha dengeli ve performanslı olacak
Öncelikle teşekkürler yorumun ve önerin için. Önerilerine göre listemi değiştirdim. Ancak anakart ile ilgili bir şey söylememişsin. Anakartın iyi olduğunu düşünüyorsun. Yanılıyorsam lütfen beni düzelt. Tekrar teşekkürler
Anakartın oldukça iyi bir anakart değiştirmek istemediğini varsayarak bu öneriyi yaptım. İstersen H97 PC Mate alarak GTX 970 alıp çok daha performanslı bir sisteminiz olabilir.
Anakartın oldukça iyi bir anakart değiştirmek istemediğini varsayarak bu öneriyi yaptım. İstersen H97 PC Mate alarak GTX 970 alıp çok daha performanslı bir sisteminiz olabilir.
Senide uğraştırıyoruz kusura bakma. Sistem o zaman h81-gamer, GeForge GTX 760, i5 4460 dan oluşuyor. Sorum bu sistem kaç vat güç ister bulamadım. Yardımcı olabilir misin?
not: Nereden bulabileceğimi söyleye bilir misin?
Toplam Sistem 3150 tl civarı tutuyor. Alternatif olarak i5-4460 alınıp CM Hyper 212 Evo alınabilir. Veya fiyat fazla geliyorsa, ekran kartını gtx 960 yapıp işlemci i5 4690 yapılabilir.
Alternatif isterseniz, bütçenizi alabilir miyim lütfen ?
Onur'un söylediği doğru. Ve ne yorması hocam buraya üye olma amacım yardım etmek. Lafı bile olmaz. GTX 760 artık eskidi. 900 serisinde bir kart ve bütçene en uygun kart GTX 970 Onur'uın sistemi pahalı gelirse işlemciyi İ5 4460 yapabilirsiniz ekran akrtında sakın kısmayın. Şimdiden hayırlı olsun.
Sistem uyumlu ama oldukça dengesiz olmuş eğer bütçenizi verirseniz daha dengeli sistemler toplanabilir. İ7 4790K oyun sistemleri için biraz abartı, onun yerine İ5 4460 alınıp GTX970 konulabilir.