Y yasar124 Ziyaretçi 14 Kasım 2013 #1 Arkadaşlar asus gtx760 ekran kartım var. Bütçe max 410TL. Oyun için monitör önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar asus gtx760 ekran kartım var. Bütçe max 410TL. Oyun için monitör önerilerinizi bekliyorum.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 14 Kasım 2013 #2 Tavsiyem: AOC - AOC E2262VWH 21.5" 2ms HDMI Led Monitör - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş veya ASUS - Asus VS238H-P 23" 2ms Full HD HDMI DVI Siyah Geniş Led Monitör - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
Tavsiyem: AOC - AOC E2262VWH 21.5" 2ms HDMI Led Monitör - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş veya ASUS - Asus VS238H-P 23" 2ms Full HD HDMI DVI Siyah Geniş Led Monitör - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
MetalCoreII Kilopat Katılım 13 Kasım 2013 Mesajlar 550 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2013 #3 Burak hocanın önerdiği gibi al ama AOC markasını tavsiye etmem aynı mönitör bende var titreme yapıyor ekran kartından dır dedim gittim ekran kartını değiştirdim yine fayda etmedi , AOC markasını tavsiye etmem tabii sen bilirsin.
Burak hocanın önerdiği gibi al ama AOC markasını tavsiye etmem aynı mönitör bende var titreme yapıyor ekran kartından dır dedim gittim ekran kartını değiştirdim yine fayda etmedi , AOC markasını tavsiye etmem tabii sen bilirsin.
ManiacKiller Kilopat Katılım 18 Ekim 2013 Mesajlar 118 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Supervisor 14 Kasım 2013 #4 Bende asus tercih etmeni öneririm.