3 34mba Hectopat Katılım 16 Mayıs 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2015 #1 Bu iki bileşenle GTA 5'i very high da oynar mıyım? Dar boğaz oluşur mu? Arkadaşlar en kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum. Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim. Umarım başınızı ağrıtmamışımdır, saygılarımla... Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2015
Bu iki bileşenle GTA 5'i very high da oynar mıyım? Dar boğaz oluşur mu? Arkadaşlar en kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum. Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim. Umarım başınızı ağrıtmamışımdır, saygılarımla...
Hakan Turan Hectopat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 604 Yer İstanbul/Ümraniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Temmuz 2015 #2 Very High'a sözüm yok ama High garanti diyebilirim. ( Geç cevap gelmesinin sebebi cevaplanmayan konu denetimi, kusura bakmayın lütfen ) Darboğaz konusunda ise, 2 çekirdek olduğundan arada bir takılma olabilir ama birkaç ayarla azaltılabilir.
Very High'a sözüm yok ama High garanti diyebilirim. ( Geç cevap gelmesinin sebebi cevaplanmayan konu denetimi, kusura bakmayın lütfen ) Darboğaz konusunda ise, 2 çekirdek olduğundan arada bir takılma olabilir ama birkaç ayarla azaltılabilir.