GTX 760 kartı R9 280X ile değiştirmek

Farlitex

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar,Yazılım
Sistem gereksinimleri;

* Gigabyte H55M-S2 / anakart.
* X3450 3.4GHz o.c / işlemci.
* Kingston 1333MHz 4+4 8 GB / RAM.
* Zotac GTX 760 AMP Edition / ekran kartı.

Ben ekran kartımı R9 280X ile değiştirmek istiyorum. Sizce değiştirmeli miyim?

İki kartta oldukça eski ve güç tüketiyor. 280X 250W TDP'ye sahip ve çok ısınıyor aklınızda bulunsun. Bence elinizdeki kartta kalın performans olarak 280X daha iyi ama ne zaman bozulacağı belli olmaz.

Güç olarak çok yakın olduğu için gereksiz bence.

Ben RDR2 oynamak istiyorum R9 280X 40-60 FPS alabiliyor fakat GTX 760 pek mutlu etmiyor.
R9 280X =

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTX 760 =

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İki kartta oldukça eski ve güç tüketiyor. 280X 250W TDP'ye sahip ve çok ısınıyor aklınızda bulunsun. Bence elinizdeki kartta kalın performans olarak 280X daha iyi ama ne zaman bozulacağı belli olmaz.

Benim kuzenim 4-5 yıldır kullanıyor pek memnun.

Kullanan arkadaşım var bozuldu geçenlerde kartı 80 derece altı çalışması pek mümkün değil. Dediğim gibi bence elinizdeki kartı kullanın veya satıp başka karta yönelin 280X pek tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…