Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 12 Haziran 2014 #11 WTF diyesim geldi. Tabiki de 770 abi.
P pusat57 Ziyaretçi 12 Haziran 2014 #12 Gunfheum dedi: WTF diyesim geldi. Tabiki de 770 abi. Genişletmek için tıkla... WTF nedir?
B berat2131 Hectopat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2014 #13 Silinen üye dedi: WTF nedir? Genişletmek için tıkla... Daha çok yabancıların kullandığı şaşırmayı belirten kısaltma.
Silinen üye dedi: WTF nedir? Genişletmek için tıkla... Daha çok yabancıların kullandığı şaşırmayı belirten kısaltma.
Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 12 Haziran 2014 #14 Silinen üye dedi: WTF nedir? Genişletmek için tıkla... Açılımında küfür olduğundan söyleyemeyeceğim hocam kusura bakmayın Zaten @Silinen üye hocam gayet iyi açıklamış
Silinen üye dedi: WTF nedir? Genişletmek için tıkla... Açılımında küfür olduğundan söyleyemeyeceğim hocam kusura bakmayın Zaten @Silinen üye hocam gayet iyi açıklamış
P pusat57 Ziyaretçi 12 Haziran 2014 #15 Gunfheum dedi: Açılımında küfür olduğundan söyleyemeyeceğim hocam kusura bakmayın Zaten @Silinen üye hocam gayet iyi açıklamış Genişletmek için tıkla... Tamam tamam ben aydınlandım zaten.
Gunfheum dedi: Açılımında küfür olduğundan söyleyemeyeceğim hocam kusura bakmayın Zaten @Silinen üye hocam gayet iyi açıklamış Genişletmek için tıkla... Tamam tamam ben aydınlandım zaten.