oguzbilen Hectopat Katılım 2 Mayıs 2013 Mesajlar 68 3 Ocak 2014 #1 Selam arkadaşlar. ZOTAC GTX760 ekran kartım var. PSU 750w. BF3 oyunu oynarken ekranda dalgalanma oluyor. Sizce sebebi nedir? Veya normal bir durum mu?
Selam arkadaşlar. ZOTAC GTX760 ekran kartım var. PSU 750w. BF3 oyunu oynarken ekranda dalgalanma oluyor. Sizce sebebi nedir? Veya normal bir durum mu?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 3 Ocak 2014 #2 Monitörünüz nedir ? VGA ile mi bağlı yoksa DVI ya da HDMI ile mi ?
oguzbilen Hectopat Katılım 2 Mayıs 2013 Mesajlar 68 3 Ocak 2014 #3 Acer marka normal monitör VGA ile bağlanıyorum. Başka bağlantı girişi yok.
Lost Shadows Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.309 Çözümler 1 Yer Hayatın içinden... 3 Ocak 2014 #4 Farklı bağlantı girişi yok ise vsync açmanız gerekiyor. Az da olsa bu dalgalanmayı keser.
soulmy Megapat Katılım 1 Kasım 2012 Mesajlar 479 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fen ve Teknoloji Öğretmeni 3 Ocak 2014 #6 oguzbilen dedi: Acer marka normal monitör VGA ile bağlanıyorum. Başka bağlantı girişi yok. Genişletmek için tıkla... İşte VGA olduğu için dalgalanma oluyor. Aynı sorun bende de var ne yazıkki. Lost Shadows dedi: Farklı bağlantı girişi yok ise vsync açmanız gerekiyor. Az da olsa bu dalgalanmayı keser. Genişletmek için tıkla... V-Sync ile alakası yok. Zaten ekran yırtılması demiyor, dalgalanma diyor. İkisi farklı şey.
oguzbilen dedi: Acer marka normal monitör VGA ile bağlanıyorum. Başka bağlantı girişi yok. Genişletmek için tıkla... İşte VGA olduğu için dalgalanma oluyor. Aynı sorun bende de var ne yazıkki. Lost Shadows dedi: Farklı bağlantı girişi yok ise vsync açmanız gerekiyor. Az da olsa bu dalgalanmayı keser. Genişletmek için tıkla... V-Sync ile alakası yok. Zaten ekran yırtılması demiyor, dalgalanma diyor. İkisi farklı şey.
Lost Shadows Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.309 Çözümler 1 Yer Hayatın içinden... 3 Ocak 2014 #7 Gtx 660 serisinde de aynı sorun var. Problem vga bağlantıdan kaynaklanıyor. - - - Güncellendi - - - soulmy dedi: İşte VGA olduğu için dalgalanma oluyor. Aynı sorun bende de var ne yazıkki. V-Sync ile alakası yok. Zaten ekran yırtılması demiyor, dalgalanma diyor. İkisi farklı şey. Genişletmek için tıkla... Of allahım bakkaldan çıkıp buraya mı geliyorsunuz. Denedin mi bunu hiç ? Bu sorunu yaşadın mı hiç ? Bilip bilmeden konuşma.
Gtx 660 serisinde de aynı sorun var. Problem vga bağlantıdan kaynaklanıyor. - - - Güncellendi - - - soulmy dedi: İşte VGA olduğu için dalgalanma oluyor. Aynı sorun bende de var ne yazıkki. V-Sync ile alakası yok. Zaten ekran yırtılması demiyor, dalgalanma diyor. İkisi farklı şey. Genişletmek için tıkla... Of allahım bakkaldan çıkıp buraya mı geliyorsunuz. Denedin mi bunu hiç ? Bu sorunu yaşadın mı hiç ? Bilip bilmeden konuşma.
oguzbilen Hectopat Katılım 2 Mayıs 2013 Mesajlar 68 3 Ocak 2014 #8 V-Sync açtım dalgalanma daha az olmaya başladı.
Lost Shadows Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.309 Çözümler 1 Yer Hayatın içinden... 3 Ocak 2014 #9 Vga bağlantıda tek çözümün bu kardeşim malesef.
oguzbilen Hectopat Katılım 2 Mayıs 2013 Mesajlar 68 3 Ocak 2014 #10 Teşekkür ediyorum bende ekran kartı mı arızalı yoksa diyecektim. Yardımınız iyi oldu.