GTX 760 sistem video takılma sorunu

Enes Aydoğan

Hectopat
Yer
Elazığ
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Nasıl anlatacağımı bilemediğim için video çekme gereksiniminde bulundum. Yardım ederseniz çok teşekkür ederim. Ve bu sorunun ekran kartımdan olduğunu düşünüyorum çünkü her yönden sıkıntısı var Asus nvidia GTX 760 DDR5 2GB coil wihine yüzünden yolladım garantiye 1 ay sürdü ortalama geri geldi. Aynı sorun ve oyunlarda düşük bir FPS. Önerilerinizi bekliyorum.
Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir takılma görmedim dostum. Nasıl takılmalardan bahsediyorsun? Ayrıca işletim sistemin ile birlikte sistem özelliklerini bizimle paylaşır mısın?
Kardeşim kusura bakma. Genellikle konu açtıklarım cevaplanmadığı için buna bakmayı unuttum virüs programını kaldırıp panda diye bir virüs yazılımı vardı, kurunca baştan sona tarama yaptım düzeldi. Teşekkür ederim en kısa zamanda bilgisayarımın özelliklerini hakkımda kısmına yazarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…