Satılık GTX 760 Sistem

Pastacila

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1.5 sene önce oyun için topladığım yüksek performanslı oyun bilgisayarımı bazı nedenler ile satmaya karar verdim. Son derece temiz kullanılmıştır zaten bu tür şeylerde titiz bir insanım. Bilgisayarı alan kişi bunu farkedecektir zaten. Satışı sadece Kayseri ya da Antalya içinden gerçekleştirebilirim. Görüşmeler ve anlaşmalar yüzyüze yapılacaktır. Bilgisayarın özelliklerine gelelim;(PC'nin görsellerini birkaç güne ekleyeceğim arkadaşlar.)

Xigmatek Talon kasa Mid tower (full tower kadar büyüktür) içinde 750 w PSU vardır.
intel i7 4770k işlemci ve h100i sıvı soğutma
ASUS GTX 760 TOP DCU2 ekran kartı
gskill 2x4(8 gb) ram 2133 mhz
Z87 sabertooth anakart
WD 1 tb hdd
corsair 120 gb ssd

Yanında 21.5'' monitörü hediye olarak veriyorum monitörün modelini malesef bilmiyorum ancak dvi ve hdmi çıkışı yoktur.

Fiyatı 4080 TL olarak düşündüm çok aşırı olmamak kaydıyla elbette pazarlık sünnettir. Almak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilir telefon ile görüşebiliriz. Yukarıda da belirttiğim gibi görselleri birkaç güne ekleyeceğim. İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…