Seiko256 Megapat Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 267 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2017 #1 Selamlar! Battlefield 1 almaya niyetlendim sistemim ile hangi ayarda kaç FPS ile oynarım tahmini olarak? Sistemim: MSI Nvidia GeForce GTX 760 OC (2GB 256Bit) Intel i5-4670K 3.4Ghz (Max 3.8) 2x4=8GB HyperX DDR 3 RAM MSI Z87-G43 Gaming Teşekkürler!
Selamlar! Battlefield 1 almaya niyetlendim sistemim ile hangi ayarda kaç FPS ile oynarım tahmini olarak? Sistemim: MSI Nvidia GeForce GTX 760 OC (2GB 256Bit) Intel i5-4670K 3.4Ghz (Max 3.8) 2x4=8GB HyperX DDR 3 RAM MSI Z87-G43 Gaming Teşekkürler!
Xen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ekim 2013 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2017 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EpicScream Hectopat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 62 17 Mayıs 2017 #3 Kendi kartımdan yola çıkarak; GTX 970 ile 50 FPS sabit oynuyorum. 60 FPS sabit olmuyor. Büyük ihtimalle 40-50 FPS olur sanırım. En fazla 30'a düşer. Şu videoyu buldum bir de. Adamda 44 gördüm bir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Medium ayarlar da.
Kendi kartımdan yola çıkarak; GTX 970 ile 50 FPS sabit oynuyorum. 60 FPS sabit olmuyor. Büyük ihtimalle 40-50 FPS olur sanırım. En fazla 30'a düşer. Şu videoyu buldum bir de. Adamda 44 gördüm bir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Medium ayarlar da.
Seiko256 Megapat Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 267 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2017 #4 Xen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... EpicScream dedi: Kendi kartımdan yola çıkarak; GTX 970 ile 50 FPS sabit oynuyorum. 60 FPS sabit olmuyor. Büyük ihtimalle 40-50 FPS olur sanırım. En fazla 30'a düşer. Şu videoyu buldum bir de. Adamda 44 gördüm bir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Medium ayarlar da. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . İnanmadım high da bu performansa ondan sordum. Sizce gerçek mi ?
Xen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... EpicScream dedi: Kendi kartımdan yola çıkarak; GTX 970 ile 50 FPS sabit oynuyorum. 60 FPS sabit olmuyor. Büyük ihtimalle 40-50 FPS olur sanırım. En fazla 30'a düşer. Şu videoyu buldum bir de. Adamda 44 gördüm bir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Medium ayarlar da. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . İnanmadım high da bu performansa ondan sordum. Sizce gerçek mi ?
EpicScream Hectopat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 62 18 Mayıs 2017 #5 Seiko256 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . İnanmadım high da bu performansa ondan sordum. Sizce gerçek mi ? Genişletmek için tıkla... Bi kaç videoya daha bakmak gerek aslında
Seiko256 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . İnanmadım high da bu performansa ondan sordum. Sizce gerçek mi ? Genişletmek için tıkla... Bi kaç videoya daha bakmak gerek aslında
Seiko256 Megapat Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 267 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2017 #6 EpicScream dedi: Bi kaç videoya daha bakmak gerek aslında Genişletmek için tıkla... Oyunu aldım, 1-2 güne geri dönüş yaparım, hep beraber görürüz.
EpicScream dedi: Bi kaç videoya daha bakmak gerek aslında Genişletmek için tıkla... Oyunu aldım, 1-2 güne geri dönüş yaparım, hep beraber görürüz.
RolandGarros Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 1.147 Yer Darıca Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2017 #7 760 güçlü bir karttır. Üzeceğini düşünmüyorum.
Seiko256 Megapat Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 267 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2017 #8 RolandGarros dedi: 760 güçlü bir karttır. Üzeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar beklediğimden hep çok daha iyi performans verdi... İnşallah bu sefer de beni hayal kırıklığına uğratmaz. Seiko256 dedi: Şu ana kadar beklediğimden hep çok daha iyi performans verdi... İnşallah bu sefer de beni hayal kırıklığına uğratmaz. Genişletmek için tıkla... Beni şaşırtmadı, high ayarlarda stabil bir 55-60fps performans verdi. Patlama vb. olaylarda dahi hiçbir düşüş yok.
RolandGarros dedi: 760 güçlü bir karttır. Üzeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar beklediğimden hep çok daha iyi performans verdi... İnşallah bu sefer de beni hayal kırıklığına uğratmaz. Seiko256 dedi: Şu ana kadar beklediğimden hep çok daha iyi performans verdi... İnşallah bu sefer de beni hayal kırıklığına uğratmaz. Genişletmek için tıkla... Beni şaşırtmadı, high ayarlarda stabil bir 55-60fps performans verdi. Patlama vb. olaylarda dahi hiçbir düşüş yok.