Ben dun Gtx 760'a sahip sistem aldım, performansindan gayet memnunum ama bu karta SLI yapip ayni kartan alsam nasil bir degisiklik olur?
Fps artar mı ne olur?
Bunu sormak istiyorum cevaplarinizi bekliyorum tesekkurler.
Merhabalar Arkadaslar ben dun gtx 760 lı sistem aldım performansindan gayet memnunum ama bu karta sli yapip ayni kartan alsam nasil bi degisiklik olur fps mi degisir ne olur bunu sormak istiyorum cevaplarinizi bekliyorum tesekkurler.
Alacağın performans anakartına bağlı olarak değişir adaş. Tam performans almak için anakartındaki PCI Express slotunun ikisininde PCI_E X16 slotlu olması lazım. Eğer ikinci slot PCI_E X4 ise hiç alma boşuna para harcamış olursun yani alacağın performans çok az olur. Ve ayrıca iki ekran kartı kullanımı bazen oyunlarda sorun çıkartabiliyor, onun yerine GTX 760'ı satıp GTX 780 al daha iyi olur.
SLI destekli oyunlarda performans artışı olur.
Mevcut kartınız ile gidebildiğiniz yere kadar gidin derim.
8-9 ay sonra o paralara Gtx 770 veya Gtx 780 bile alabileceksiniz.
Performansından gayet memnunsan neden SLI yapmak istiyorsun? 700 TL bir GTX 760 parası, 500 TL'ye de sende olan GTX 760'ı sattın diyelim, 1200 TL ediyor. Bir R9 290 parası.
Bence SLI yapıp sorunlarla uğraşmaktansa tek kart ile yüksek performans al, zaten Gtx 780 gibi bir ekran kartını aldıktan sonra 2-3 yıl değiştirmezsin.