ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.590 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 21 Haziran 2020 #11 FSP Hydro HD600 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe benim kasamda bu var hem ileriye dönük ve kaliteli tavsiye ederim ve siyah kablolu çogu PSU renkli kablolu olur pis pis sırıtır bunda o yok.
FSP Hydro HD600 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe benim kasamda bu var hem ileriye dönük ve kaliteli tavsiye ederim ve siyah kablolu çogu PSU renkli kablolu olur pis pis sırıtır bunda o yok.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 21 Haziran 2020 #12 ReznooW dedi: FSP Hydro HD600 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe benim kasamda bu var hem ileriye dönük ve kaliteli tavsiye ederim ve siyah kablolu çogu PSU renkli kablolu olur pis pis sırıtır bunda o yok. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı PSU var. FSP en iyi markalardan biri. Şunlar da öyle: Corsair, High Power, NZXT, Sharkoon, Cougar, Seasonic, Bitfenix... Aklıma ilk gelenler bunlar.
ReznooW dedi: FSP Hydro HD600 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe benim kasamda bu var hem ileriye dönük ve kaliteli tavsiye ederim ve siyah kablolu çogu PSU renkli kablolu olur pis pis sırıtır bunda o yok. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı PSU var. FSP en iyi markalardan biri. Şunlar da öyle: Corsair, High Power, NZXT, Sharkoon, Cougar, Seasonic, Bitfenix... Aklıma ilk gelenler bunlar.
seyithankc Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 25 21 Haziran 2020 #13 Tamamdır yardımlarınız için teşekkürler