Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 30 Temmuz 2014 #11 Smalldag dedi: İsmail karşılığı varda yani benim şu anki ekran kartım hd 6750 ama gaming evolved geforce experiements gibi değil be abi. Genişletmek için tıkla... Teknoloji beğenmiyorsan diyecek bir şey yok. Ben Para biriktiriyorum. Belki bende her an amd almayabilirim.
Smalldag dedi: İsmail karşılığı varda yani benim şu anki ekran kartım hd 6750 ama gaming evolved geforce experiements gibi değil be abi. Genişletmek için tıkla... Teknoloji beğenmiyorsan diyecek bir şey yok. Ben Para biriktiriyorum. Belki bende her an amd almayabilirim.
P pusat57 Ziyaretçi 30 Temmuz 2014 #12 AMD Geforce Experince'nın yerini tutucak bir yazlıma sahip değil kanaatimce. Ancak tabi oyun için alınıyor ekran kartları bu yüzden performansa önem vermek lazım tabi. Seçim sizin.
AMD Geforce Experince'nın yerini tutucak bir yazlıma sahip değil kanaatimce. Ancak tabi oyun için alınıyor ekran kartları bu yüzden performansa önem vermek lazım tabi. Seçim sizin.