Gtx 760'a 600W'lık psu yeter mi ?

Selamlar, GTX 760 ekran kartı icin 600W yeterlidir. Uygun ve güzel bir kasa, hayırlı olsun.

Psu yeter mi diye sormuşsunuz ama kasa hakkında bilgi vereyim. Kasa küçük bu yüzden kablo karmaşası çok fazla oluyor fan takacak yer bulamıyorsunuz. Size önerim biraz daha para ekleyip daha büyüğünü veya kablo saklama seçeneği olan bir kasa almanız ama bütçemi arttıramam diyorsanız boyutları biraz daha büyük bir kasa almanız.

Önerebilir misin ? Bilgisayar toplama konumda bir arkadaş şunu önermişti : VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - V3 600W MidT ATX S

Son düzenleyen: Moderatör:
Her iki kasa ve marka sisteminiz için uygun. Güvenilir firmalar ancak bence CM`den vazgeçmeyin derim. Biraz beklerseniz Corsair 300r tavsiye ederim. Ancak şuan vatan stoklarında bulunmuyor.

Her iki kasa ve marka sisteminiz için uygun. Güvenilir firmalar ancak bence CM`den vazgeçmeyin derim. Biraz beklerseniz Corsair 300r tavsiye ederim. Ancak şuan vatan stoklarında bulunmuyor.
Bir sorun çıkmazsa yarın alacağım kasayı da

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasalar konusunda pek bir bilgim yok o yüzden yardımcı olamayacağım kusura bakma ama önerimi kesinlikle dikkate al kendim kullanmasam ahkam kesmezdim ama kullandığım için söylüyorum. Yine de eğer güzel şekilde kablolama yaparsan çokta kötü bir kasa değil ama bence başka seçenek olmazsa K380'i al.

Modelleri inceleyin. Hangisi hoşunuza giderse onu alin. Ancak CM aklınızın bir köşesinde mutlaka bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…