GTX 760'I GTX 1050 Ti ile takas etmek

Halit57

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bende GTX 760 var garantisi bitti ama temiz sağlam kartım. Sahibinden.com'dan GTX 1050 Ti buldum 4 GB olanından üste 350 TL farkla takas edebileceğini söyledi sizce almalıyım değer mi? 22 ay garantili ASUS EXPEDITION. Bir kart daha buldum MSİ 4 GB RX 470 22 ay garantili üste 550 TL fark istiyo FX 8350 İile kullanıcam hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el ekran kartını eğer kişiyi tanımıyorsan almanı önermem.
Hocam 2. el ekran kartıda güvensiz oluyor mu ? İşlemci alsan sağlam parça bozulma veya test edip alırsan bi sıkıntısı olmuyorda. Ekran kartı için bu geçerli değil mi ?

Hocam 2. el ekran kartıda güvensiz oluyor mu ? İşlemci alsan sağlam parça bozulma veya test edip alırsan bi sıkıntısı olmuyorda. Ekran kartı için bu geçerli değil mi ?
Şöyle ki; eğer kartta coin madenciliği yapılmışsa, madencilik süresince kart 7/24 tam performans çalıştığı için 2 yıllık ömrü 3-5 ayda bitirmiş oluyorlar.Sonrasında yaptıkları RIG sistemi komple satamayınca(çünkü mining yapılmış sistemi kolay kolay kimse almaz) parça parça satmaya başlıyorlar.

Madencilik dediğin PC sabah akşam açık kalıyor o yolla para kazanıyorlar onu mu diyorsun ? Abi iyi de oyun oynarken de ekran kartı ısinıp gine %100 kullanmıyor mu kendini o zaman da mı ekran kartının ömrü azalıyor çok oyun oynarsan ?

Tamam şöyle düşünelim. Sigara/içki içen bir insan düşün, 7/24 içen biri mi daha kısa sürede ölür yoksa haftada 1 içen mi? İki insan da birebir aynı özelliklerde. Kim daha uzun yaşar?

Tamam şöyle düşünelim. Sigara/içki içen bir insan düşün, 7/24 içen biri mi daha kısa sürede ölür yoksa haftada 1 içen mi? İki insan da birebir aynı özelliklerde. Kim daha uzun yaşar?
Hocam şöyle bir sey var ama kimisi PC'yi hoc kapatmadan sabah aksam oyun oynuyor, dönüşümlü PC hic kapanmıyor. Onlarında mı ekran kartı ömrü az olur PC hiç kapanmadan 24 saat oyun oynanıyor.

Bir insan 1 ay içerisinde en fazla toplamda 1 hafta 24 saat bilgisayarı açık tutsa hatta 1 ay hiç kapatmasa da mining kadar yorulmaz siz bunu inatla(!) anlamak istemiyorsunuz. Neyse ne desek boş o zaman gidin alın sonra vay efendim bu ekran kartı neden görüntü vermiyor ,neden ekranda çizgiler çıkıyor gibi şeyler söylemeyin. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…