GTX 770 4 GB Ekran kapanma sorunu

Bedirhan Kurt

Hectopat
Daha fazla  
1.png
1.png
Merhabalar,

4 gün önce GTX 770 4gb bir ekran kartı satın aldım ve güzelce kurdum. Kurmadan önce pc'yi formatladım zaten gerekliydi format.

Pc mi güzelce güncelledim, Win 8.1 pro kullanıyorum, etkinleştirdim orjinal olarak tüm gerekli güncellemelerini yaptım. Ardından ekran kartını kurdum, güncellemelerini yaptım fakat şöyle bir hata ile karşılaştım.

Oyun oynarken ya da alt+tab yapınca pc ekranı kapanıyor. PC kasası çalışmaya devam ediyor. Bu sorun neden kaynaklanıyordur acaba? Bilgisi olan kişiler yardım edebilir mi? Vatan mağazası çok uzak, ulaşımım zor gitmek istemiyorum. Eğer sorun ekran kartımdan değilse.

Şimdiden çok sağolun, yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    25,8 KB · Görüntüleme: 376
Son düzenleme:
Arkadaşlar Sorunumu Bios + bütün güncellemeler bütün donanım değişimleri yapıldığı halde çözemedim en son Ekranı anakartın ekran sürücüsünden çalıştırıp ekran akrtını iptal ettiğimde anladım anakartımın uzerınden oyunlara girince hıcbır şekilde pc kapanmıyor ekran kartımda sorun var yarın düzelteceğim Vatan a gidip İyi günler bol şans.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı