Çözüldü GTX 770 i5 2500 için 500W PSU yeter mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DMLBarbaros

Hectopat
Öncelikle herkese iyi günler. Başlıkta da yazdığım GTX 770 i5 2500 işlemciye 500W PSU yeter mi?
(PSU elimde bulunmakta alırsanız daha iyi olur gibi yorumlarda bulunmanıza gerek yok sadece ne kadar zorlanır ya da yeter mi bunu merak ediyorum.)

Çözüm
Powerboost BST-500E

Powerboost BST-500E

Üzülerek söylemeliyim ki bu PSU'yu, GTX 770 gibi yüksek TDP'ye sahip bir karta emanet etmemelisiniz, ayrı sadece ekran kartınız için değil diğer bileşenlerinizin de sağlığı ve güvenliği açısından kullanmamalısınız. PSU'yu değiştirmekte fayda var, şimdilik bir sorun olmayabilir belki ama daha sonrasında sistemde güç aktarım- iletimiyle ilgili bir sorun meydana gelirse (aniden kapanmalar, mavi ekranlar, sistemde kitlenmeler, parçaların herhangi bir elektrik kesintisinde yanıp, işlevini kaybetmesi gibi) bu sayfadaki yorumumu hatırlarsınız. Önceden uyarıyorum, karar sizin.
Powerboost BST-500E

Powerboost BST-500E

Üzülerek söylemeliyim ki bu PSU'yu, GTX 770 gibi yüksek TDP'ye sahip bir karta emanet etmemelisiniz, ayrı sadece ekran kartınız için değil diğer bileşenlerinizin de sağlığı ve güvenliği açısından kullanmamalısınız. PSU'yu değiştirmekte fayda var, şimdilik bir sorun olmayabilir belki ama daha sonrasında sistemde güç aktarım- iletimiyle ilgili bir sorun meydana gelirse (aniden kapanmalar, mavi ekranlar, sistemde kitlenmeler, parçaların herhangi bir elektrik kesintisinde yanıp, işlevini kaybetmesi gibi) bu sayfadaki yorumumu hatırlarsınız. Önceden uyarıyorum, karar sizin.

Çözüm
Teşekkür ederim sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…