T TheMaho Ziyaretçi 15 Eylül 2014 #11 Peki R9 280x'in hangi markasını tavsiye edersiniz ? Ben asus düşünüyorum. Artifact sorunu olacağını zannetmem bios güncellemesi ile düzeliyormuş.
Peki R9 280x'in hangi markasını tavsiye edersiniz ? Ben asus düşünüyorum. Artifact sorunu olacağını zannetmem bios güncellemesi ile düzeliyormuş.
Kağan Demirtaş Hectopat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2014 #12 Asus iyidir, Powercolor iyidir, Msı iyidir.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 15 Eylül 2014 #13 Bios güncellemesi ile düzelmiyor, bugün garantiye verdim grafik bozulmalarından dolayı. Asus serin ve sessiz çalışır.
Bios güncellemesi ile düzelmiyor, bugün garantiye verdim grafik bozulmalarından dolayı. Asus serin ve sessiz çalışır.
E Eothraen Ziyaretçi 15 Eylül 2014 #15 @Silinen üye siz çok yanlış gelmişsiniz. Bizde biliyoruz herhalde test sonuçlarında kimin önde olduğunu, dediğiniz gibi yeri gelir GTX770 geçer, yeri gelir 280X geçer. Ben GTX 770 öneriyorum.
@Silinen üye siz çok yanlış gelmişsiniz. Bizde biliyoruz herhalde test sonuçlarında kimin önde olduğunu, dediğiniz gibi yeri gelir GTX770 geçer, yeri gelir 280X geçer. Ben GTX 770 öneriyorum.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 15 Eylül 2014 #17 @Silinen üye Kaynak var mı ? @Silinen üye Bir ürünün performansını söylerken "Bence" kelimesi kullanılmaz. Kanıtlar ile konuşmanız gerekiyor.
@Silinen üye Kaynak var mı ? @Silinen üye Bir ürünün performansını söylerken "Bence" kelimesi kullanılmaz. Kanıtlar ile konuşmanız gerekiyor.
T TheMaho Ziyaretçi 15 Eylül 2014 #18 Silinen üye dedi: @Silinen üye Kaynak var mı ? @Silinen üye Bir ürünün performansını söylerken "Bence" kelimesi kullanılmaz. Kanıtlar ile konuşmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kaynak. Orda altta yazıyor sürücü seç bios'u seç allta yazıyor. Ekran Kartı - R9280X-DC2T-3GD5 - ASUS
Silinen üye dedi: @Silinen üye Kaynak var mı ? @Silinen üye Bir ürünün performansını söylerken "Bence" kelimesi kullanılmaz. Kanıtlar ile konuşmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kaynak. Orda altta yazıyor sürücü seç bios'u seç allta yazıyor. Ekran Kartı - R9280X-DC2T-3GD5 - ASUS
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 15 Eylül 2014 #19 @Silinen üye Bu sürüm ile geliyor zaten ürün, yeni bir sürüm değil bu.