GTX 770 Modelleri Arasından Asus mu? MSI mı? Zotac mı?

EVGA GTX 970 alıp coil whine sorunu var diyen bile çıkıyor kardeşim. Bu işler biraz da şans işi. Uzaylılar tasarlamadı ya Msi Gtx 770'i. Yahu anlamıyorum biz burda sanki aynı modelin powercolor ve msi tasarımlarını karşılaştırıyoruz. Msi gtx 270x de tasarlıyor. Git onu al o zaman Msi yaptı dimi sonuçta. R9 290 > Gtx 770. Aynı fiyata bulup, gidip de 770 alınırsa saçmalık başka bir şey değil.

Hala Powercolor'a laf atmaya çalışanlar görüyorum, üzülüyorum. R9 serisinde ASUS, MSI gibi markalara kafa tutup, PCS+ modeliyle zirveye oturmadı mı bu firma? TurboDuo soğutması da gayet başarılı, ısınma sorunu falan da yok. Dileyen gider kendini sevindirmek için DCU II alabilir.

Ayrıca hala AMD'yi yerlerde süründürmek için "sürücü" merasimi devam ediyor. Omega sürücüsünü bir inceleyin.

Seçim GTX770 olmalı tabi ki, nasılsa AC gibi oyunlar oynuyormuşsun. Seçim bu olsun:

Msi Gtx770 Twin Frozr Gaming O.C. Gddr5 2Gb 256Bit Nvidi Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Hepinize teşekkürler...
Başta Asus almayı düşünüyordum fakat diğer tarafta Sapphire R9 290 TRI-X GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon gibi neredeyse aynı fiyata daha fazla performans veren bir kartı almamak GOTCHA arkadaşımızın dediği gibi saçmalık olur. Veya ben öyle anladım.
MSI almaya karar verdim. Yarın ilk işim Vatan'a gitmek olacak. Tekrar teşekkürler..

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı