mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2013 #2 Çok iyi bir kart, bir kaç sene rahat götürür bütün oyunları en üst ayarda. Tabi kartı bozmadığın sürece çok çok götürür, GTX 770'i zorlayacak bir oyun kolay kolay çıkmaz, çok sıkıntı olursa bazı oyunların ayarlarını kısarak ta idare eder seni.
Çok iyi bir kart, bir kaç sene rahat götürür bütün oyunları en üst ayarda. Tabi kartı bozmadığın sürece çok çok götürür, GTX 770'i zorlayacak bir oyun kolay kolay çıkmaz, çok sıkıntı olursa bazı oyunların ayarlarını kısarak ta idare eder seni.
Ares 94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2013 Mesajlar 1.260 Makaleler 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2013 #4 hamza 2000_ dedi: Arkadaşlar gtx770 nasıl bir kart? Bana kaç sene gider? Genişletmek için tıkla... Öncelikle kartın harika. 3 yıl seni götürür,markası nedir?
hamza 2000_ dedi: Arkadaşlar gtx770 nasıl bir kart? Bana kaç sene gider? Genişletmek için tıkla... Öncelikle kartın harika. 3 yıl seni götürür,markası nedir?
H hamza 2000_ Ziyaretçi 25 Kasım 2013 #5 Daha almadım ama almayı düşünüyorum. Alırsam da asus dcu ıı modelini almayı düşünüyorum. (BİRDE BUNA GÖRE BİR SİSTEM TAVSİYESİ YAPARSAN SEVİNİRİM).
Daha almadım ama almayı düşünüyorum. Alırsam da asus dcu ıı modelini almayı düşünüyorum. (BİRDE BUNA GÖRE BİR SİSTEM TAVSİYESİ YAPARSAN SEVİNİRİM).
luxdator Hectopat Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 195 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Kasım 2013 #6 3-4 ay sonra. Evet biliyoruz. Zaten bir konu açmıştın, uzuncana dayanacak bir sistem için.