GTX 770 Overclock

Berk_Ak

Hectopat
Daha fazla  
MSİ GTX 770 Twinfrozr ekran kartına MSİ Afterburner ile overclock yapmak istiyorum. Aşırıya kaçmadan. (Tüm sistem imza kısmında) Şimdiden teşekkürler.

MSİ Afterburner arayüzünden resim at kardeşim. Kartın default ayarlarına bakıp ona göre bilgilendirelim seni.

Default ayarlarına bakıp ne yapacaksın ki?

MSI Afterburner adlı yazılımı öneririm. SS'teki gibi Core Clock ve Memory Clock değerlerini artırmanız gerek. Ancak bu değerler her modelde farklı olduğu gibi aynı modeldeki her GPU'da da farklı şekilde tepki verebilir. O yüzden saat hızlarını sırayla 10-10 artırıp kaydederek oyun içinde test edin. Elde ettiğiniz artış ne zaman sizi keserse orada kalabilirsiniz. Dilerseniz sınırları da zorlayabilirsiniz. Power Limit ve Fan Speed'e dokunmanıza gerek yok. Onlar otomatik ayarlar zaten. Ayarladıktan sonra alttaki Apply'e tıklayıp GPU-Z yazılımındaki GPU Clock ve Memory kısmından kontrol edebilirsiniz anlık saat değerlerinizi.

Adsız.png

Default ayarlarına bakıp ne yapacaksın ki?

MSI Afterburner adlı yazılımı öneririm. SS'teki gibi Core Clock ve Memory Clock değerlerini artırmanız gerek. Ancak bu değerler her modelde farklı olduğu gibi aynı modeldeki her GPU'da da farklı şekilde tepki verebilir. O yüzden saat hızlarını sırayla 10-10 artırıp kaydederek oyun içinde test edin. Elde ettiğiniz artış ne zaman sizi keserse orada kalabilirsiniz. Dilerseniz sınırları da zorlayabilirsiniz. Power Limit ve Fan Speed'e dokunmanıza gerek yok. Onlar otomatik ayarlar zaten. Ayarladıktan sonra alttaki Apply'e tıklayıp GPU-Z yazılımındaki GPU Clock ve Memory kısmından kontrol edebilirsiniz anlık saat değerlerinizi.

Eki Görüntüle 101064

Dediğiniz gibi değerleri 10-15 arttırarak oyun içinde denedim; Core clock +120, Memory clock +200 e kadar çıkardım oyunlarda 5-8 fps artış oldu. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı