GTX 770 Oyunlarda Düşük GPU Kullanımı

cacamcben

Hectopat
Daha fazla  
Benim erkan kartı bilmiyorum oyunlarda biraz az FPS alıyor diğer kartlara göre herhalde. Baktığımda GPU mesela yüzde 30 kullanıyor oyun açıkken. İşlemci yüzde 35, 40 arası değişiyor. Bu bir problem mi yoksa normal mi? PSU 750 watt 80 plus bronz.
Sistem özelliklerim:

-MSI GTX 770
-AMD FX 9370
-8GB RAM
-1 TB harddisk

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadigin oyunu belirtmelisin DirectX acisindan Windows 10'a gecmen daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arma 3 ve CS:GO oynuyorsanız merak etmenize gerek yok. Arma 3 optimizasyon sorunları olan bir oyun. CS:GO ise pek güç isteyen bir oyun olmadığı için, güçlü kartların çoğunu tamamen kullanamaz. BF1 oynuyor iseniz RAM yetersiz olması olası

Ayrıca Windows 10' a geçmenizi öneririm.

Hangi ekran kartına göre daha düşük FPS alıyorsun? Hangi oyunda %30?
8GB RAM ve 750 Ti ile BF 1 High ayarlarda 50-65 FPS arasında FPS drop olmadan oynayabiliyorum. RAM'le alakası yok. Senin şu "CS:GO güç isteyen oyun değil" düşüncen ise yanlış çünkü bunun FPS düşmesiyle alakası yok. Arma 3 isimli oyunun ise garip bir optimizasyonu var harbiden. Single Player 60 FPS, Arma Turk isimli sunucuda 31 FPS, GTA Life isimli sunucuda 45 FPS alıyorum. Hakikaten ilginç.

Gtx 750 Ti ile ultra ayarlarda mı oynuyorsunuz da bunu söyleyebiliyorsunuz? Grafik detayları arttıkça RAM kullanımı da artacaktır ve ayrıca FPS drop ve olması gerekenden daha az FPS almak arasında fark var.

FPS düşüşü yaşıyorum demedi. Daha fazla FPS almam gerekirken, daha az FPS alıyorum dedi. Önce okumayı öğrenin.

GTX 1060 ve 8GB RAM ile de ultra ayarlarda test ettim, 75-95 FPS arası ve drop olmadı, testlerdekinden daha düşük FPS de olmadı. Denemediğin, bilmediğin şeyler hakkında atıp tutma bir daha.

GTX 1060 ve 8GB RAM ile de ultra ayarlarda test ettim, 75-95 FPS arası ve drop olmadı, testlerdekinden daha düşük FPS de olmadı. Denemediğin, bilmediğin şeyler hakkında atıp tutma bir daha.

Elinizde belge olmadan, hiçbir şeyi kanıtlayamazsınız. Youtube' da bir çok test mevcut. Ve dediğiniz şeye zerre inanmıyorum. Ayrıca üslübunuza dikkat edin. Ben size, siz diye hitap ederken, siz bana sen diye hitap ediyorsunuz.

"Belge" derken? Kardeşim senin kafa güzel herhalde. Kendi bilgisayarımda 750 Ti ve arkadaşımın bilgisayarında GTX 1060 - i5 6400 - H110M ana kart, 8 GB Corsair Vengeance 2400 MHz RAM var. GTX 1060 takabilmek için diğer malzemeleri mümkün olduğunca kıstık. Montajı yaptığımız ilk gün test ettik. Ağustos sonunda toplandı PC. BF1 single ve multi testi yaptık. Single'daki FPS garip şekilde daha yüksek. Bilmediğin görmediğin şey hakkında atıp tutuyorsun sonra da "belge" diyorsun. Sana bir tane video çekmek için adamın evine gidip "video çekeceğiz amatörün biri inanmıyor" dememi beklemesin kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…