GTX 770 Q8400'e Darboğaz Yapar mı

Hayır, bir daha almayacaksınız. Daha dün aldım dediniz, o anakart ile aynı fiyatta olan H81M-PLUS ile değiştireceksiniz.

Bahane mi istiyorlar?

- Benim işlemcim soket 1150 uyumluymuş, bu ise soket 775 uyumlu. Değiştirilmesini istiyorum.

Valla artık onu zaman gösterecek. Ya alırım ya da almam, hayırlısı. Ama AMD kartlar almam. Nvidia olaydı iyidi. Saol çok iyi bir sistem.

@ynsbyrk, her şeyinizi sevdim fakat Nvidia takıntınızdan dolayı size bir hayli kızgınım. R9 270X gibi canavar bir kart var koyduğum sistemde.

Aradan bir veya iki ay geçerse kabul ederler mi ?

@ynsbyrk, kabul etmeyebilirler. Çoğu arkadaş 1 hafta geçtikten sonra değiştirdi.

Not: Yazdıklarımı okuduysanız, anlarsınız. Anakartı %80 ihtimalle değiştirecekler, çünkü yanlış aldım diyeceksiniz.
Ardından ise, dediklerimi uygulayacaksınız.

Önemli Not: Hoppa, güç kaynağını hesaba katmadık. Güç kaynağınız kaç watt?

Bu bilgisayar yaklaşık 12 senedir var. Arada birkaç uprade oldu ama Artık vakti geldi ve geçti bence. Neyse bakalım artık duruma göre.

Son düzenleme:
Abi AMD'yi bir türlü sevemedim. Hem de NVIDIA yazılımsal açıdan biraz önde gibi.

500W 80+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…