O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 15 Haziran 2014 #21 Tamam o zaman, hiçbir sıkıntı yok. Dediğim gibi, bugün gidebiliyorsanız Vatan Bilgisayar şubesine gidin. Anakartı değiştirme talebinde bulunun. Ardından dediğim bileşenleri not alıp, satın alabilirsiniz. Not: NVIDIA hiçbir açıdan önde değil, bunu bilmeniz yeterli. AMD daha ucuz ve "daha performanslı." Not 2: Size dediğim taktiği uygularsanız, gelecek için çok harika bir atılım olur.
Tamam o zaman, hiçbir sıkıntı yok. Dediğim gibi, bugün gidebiliyorsanız Vatan Bilgisayar şubesine gidin. Anakartı değiştirme talebinde bulunun. Ardından dediğim bileşenleri not alıp, satın alabilirsiniz. Not: NVIDIA hiçbir açıdan önde değil, bunu bilmeniz yeterli. AMD daha ucuz ve "daha performanslı." Not 2: Size dediğim taktiği uygularsanız, gelecek için çok harika bir atılım olur.
Y ynsbyrk Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 277 15 Haziran 2014 #22 Abi şimdi anakartı kullandım ama bir şey demezler herhalde
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 15 Haziran 2014 #23 Oğulcan Erişti'nin söylediği sistemdeki R9 270X yerine kısa zaman içerisinde bu ekran kartını alabilirsiniz. R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Oğulcan Erişti'nin söylediği sistemdeki R9 270X yerine kısa zaman içerisinde bu ekran kartını alabilirsiniz. R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
I IMPOSS1BLE Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 1.725 Makaleler 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #24 Yazılımsal olarak amd`nin sıkıntısı yok bu nvidia fan boylarının öne sürdüğü iki kelimeden oluşan kıskançlık belgesidir.
Yazılımsal olarak amd`nin sıkıntısı yok bu nvidia fan boylarının öne sürdüğü iki kelimeden oluşan kıskançlık belgesidir.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 15 Haziran 2014 #25 yunusxxlac, zaten bir hafta içerisinde koşulsuz şartsız iade etme şansınız var. Üstüne bir de yanlış ürünü aldığınız için iade edebilirsiniz.
yunusxxlac, zaten bir hafta içerisinde koşulsuz şartsız iade etme şansınız var. Üstüne bir de yanlış ürünü aldığınız için iade edebilirsiniz.
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 15 Haziran 2014 #26 @Akif Sapphire'in o ürününe hiçbir zaman güvenmedim. Her ürününe güvenirim, ona güvenmem. O fiyata R9 280 yakışmıyor. @ynsbyrk, hiçbir şey olmaz.
@Akif Sapphire'in o ürününe hiçbir zaman güvenmedim. Her ürününe güvenirim, ona güvenmem. O fiyata R9 280 yakışmıyor. @ynsbyrk, hiçbir şey olmaz.
I IMPOSS1BLE Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 1.725 Makaleler 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #27 ynsbyrk dedi: Abi şimdi anakartı kullandım ama bir şey demezler herhalde Genişletmek için tıkla... Ne diyecekler sonuçta sen bu kartı kullanamıyorsun.
ynsbyrk dedi: Abi şimdi anakartı kullandım ama bir şey demezler herhalde Genişletmek için tıkla... Ne diyecekler sonuçta sen bu kartı kullanamıyorsun.
Y ynsbyrk Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 277 15 Haziran 2014 #28 Adamın dibisiniz beyler. Yeni anakartı alacağım ancak işlemci felan sonra artık.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 15 Haziran 2014 #29 @Silinen üye, zaten fiyat ünlü indiriminden sonra düştü. Diğer Dual-X modellerinin fiyatları da normal seviyede. İndirimsiz fiyatı bildiğim kadarıyla GTX760'dan yüksek.
@Silinen üye, zaten fiyat ünlü indiriminden sonra düştü. Diğer Dual-X modellerinin fiyatları da normal seviyede. İndirimsiz fiyatı bildiğim kadarıyla GTX760'dan yüksek.
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 15 Haziran 2014 #30 @ynsbyrk, ben de zaten farklı bir şey söylemedim. Anakartı değiştireceksin fakat bir süre bilgisayarına oturamayacaksın maalesef. İşlemciyi ve diğer ürünleri kısa sürede alman dileğiyle. @Akif, o model benden uzak dursun.
@ynsbyrk, ben de zaten farklı bir şey söylemedim. Anakartı değiştireceksin fakat bir süre bilgisayarına oturamayacaksın maalesef. İşlemciyi ve diğer ürünleri kısa sürede alman dileğiyle. @Akif, o model benden uzak dursun.