Gtx 770 - r9 280x

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Physix candır. Her zaman Nvidia yı seçmeme sebep olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Birde physix e içi boş bir geliştirme diyorlar Adamlar daha ne yapsın

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanılan oyunlar baz alınarak oynayan kişiler için tercih edilebilir bir unsur. İçi boş falan değil ama PhsyX açıldığında ciddi FPS düşüşleri yaşanıyor ki çoğu Nvidia kullanıcıları tarafından burun kıvırılan teknoloji.

Aslınba bakarsan bu konuda haklısın Phsix i açtığınızda eğer ekrankartını güçlü değilse ciddi fps kayıpları yaşanıyor. Ama gtx770 ya da gtx760 gibi bir ekrankartı 1920*1080 60hz bir monitörde fps kaybetmez. Şahsen ben gtx770 ve samsungbx2350 kullanıyorum. Daha 55 fps den aşağısını görmedim (Physix açıkken). Eğer konu sahibi gtx770 alırsa physix açıkken fps kaybedeceğini sanmıyorum. Kaybetse bie 4-5 fps kaybeder. Tabi 60 hz 1920*1080 bir monitör için geçerli bu dediklerim. Her iki ekrankartıda çok başarılı ekrankartı. Birisi başıma silah dayayıp ikisi arasında tercih yapmamı söylese Nvidia derdim

Evet Gtx 770 alacağım. Ve büyük ihtimalle bugün alınıyor bilgisayar. Yeni bir konu açıp orada resimleri paylaşmayı düşünüyorum.

O senin tercihin tabi. Mantle ile gelen 5-10 FPS'ye burun kıvıranlar PhysX ile kaybettiği FPS'yi göz ardı ediyorlar. Her zaman objektif olmak lazım.

- - - Güncellendi - - -

Evet Gtx 770 alacağım. Ve büyük ihtimalle bugün alınıyor bilgisayar. Yeni bir konu açıp orada resimleri paylaşmayı düşünüyorum.

SS'leri dört gözle bekliyorum.

Doğru seçim kardeşim Resmilerini sabırsızlıkla bekliyorum

İlk başta R9 280X alacaktım fakat Gtx 770'in daha fazla performanslı olmasından dolayı Gtx 770 alıyorum

Fakat şöyle bir durum var. Ben bu ekrankartını 2k ve ya daha yüksek bir monitöre bağlıyıcam dersen gtx 770 sıkıntı çıkartabilir. R9 280X de 3gb bellek var. Çözünürlük bakımından yüksek ekranlarda daha iyi performans verir. Yiğidi öldür hakkını yeme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…